UBIJEN NA KUĆNOM PRAGU Ceca Kitić nikada nije prežalila likvidaciju svog partnera: To je najteži trenutak u mom životu
Foto: Youtube/Printscreen

Svetlana Ceca Kitić, zvanično najbolja rukometašica sveta u istoriji ovog sporta, imala je buran ljubavni život. Kao uspešna, ali i lepa žena, bila je želja mnogih. Iz njene biografije se može zaključiti da je zaljubljive prirode, ali i da odlazi iz brakova i veza čim joj nešto zasmeta.

Imala je pored sebe uspešne muškarce, sportiste, biznismene, ali i kriminalce. Posle trećeg propalog braka, nakon razvoda od Gorana Bogunovića, od kojeg je, prema ličnom priznanju, doživela porodično nasilje, planula je ljubav sa Zoranom Kovačevićem Kočom. Bili su u vanbračnoj zajednici, tokom koje su dobili ćerku Sašku, ali je on 15 dana po rođenju deteta ubijen ispred kuće 1998. godine.

UBIJEN NA KUĆNOM PRAGU Ceca Kitić nikada nije prežalila likvidaciju svog partnera: To je najteži trenutak u mom životu

Printscreen

 

- Zoran i ja smo se mnogo voleli, ali nas je njegova smrt razdvojila posle tri godine zabavljanja. Do današnjeg dana nije otkriveno ko je počinio ubistvo, a ja sam odmah nakon tragedije od šoka izgubila mleko. Beba je odbijala da jede veštačku hranu, što je izazvalo brojne probleme. Ipak, znala sam da moram da se borim zbog svoje dece, pa sam nekako, uz podršku roditelja, uspela da preguram taj težak period - ispričala je Ceca.

Ubistvo partnera za nju je najteži životni udarac.

- To je najteži trenutak u mom životu. Majka mi je tada mnogo pomogla. Kada sam to prevazišla, znala sam da sam pobednik i ništa ne može da me pokoleba. To su bili trenuci na ivici - ili poludeti ili ostati normalan. Razlog i smisao života su mi deca. Meni je najteže što sam izgubila voljenog čoveka - rekla je Kitićeva.

UBIJEN NA KUĆNOM PRAGU Ceca Kitić nikada nije prežalila likvidaciju svog partnera: To je najteži trenutak u mom životu

Printscreen Facebook

 

Zoran Kovačević Koča bio je momak sa beogradskog asfalta devedesetih. Držao je nekoliko kockarnica. U mladosti se bavio boksom. Bio je u sukobu s Kneletom, a to ga je koštalo ranjavanja u nogu. Ipak, prema pričama ljudi koji dobro poznaju dešavanja u podzemlju, on, iako povređen, nastavio je da se bije. Pisalo se i da je bio umešan u ubistvo Mićka Talijana 1991. u Budvi. Sumnja na Koču je pala kada je u njegovom stanu pronađen Mićkov pištolj. Ipak, nije odgovarao za to delo, a slučaj nikada nije rešen.

Pročitajte još: Legendanog GLUMCA svi pamte po ulozi NAJVEĆEG negativca: Ovako je izgledao kao DETE, možete li da pogodite ko je?

Koča je ubijen 1998. godine u naselju Braće Jerković kada je pokušavao da upali svoj automobil. Dva napadača pucala su iz automatskih pušaka, a Koča je pokušao da se spase tako što se bacio na suvozačevo mesto. Ubice su napravile krug oko njegovog auta i nastavile da pucaju dok se nisu uverile da je mrtav. Pričalo se da je stradao zbog kocke.

Ceci on nije bio prva povezanost s mafijom. On ju je voleo, ali drugi su, godinama pre nego što je planula ljubav s njim, planirali da je otmu. Mislili su da, kao uspešna rukometašica, nakon što se iz Španije, gde je igrala, vratila za Beograd, ima mnogo para. Danima su je pratili, planirali kidnapovanje, ali ju je spaslo to što je jedan muškarac iz podzemlja gajio simpatije prema njoj. On ju je upozorio šta joj se sprema i rekao joj da se skloni na neko vreme. Iste noći je otišla u Budimpeštu i tamo provela određen period. Momak koji ju je upozorio ubijen je pod nerazjašnjenim okolnostima. Sumnja se da je stradao jer joj je otkrio plan kriminalaca.

UBIJEN NA KUĆNOM PRAGU Ceca Kitić nikada nije prežalila likvidaciju svog partnera: To je najteži trenutak u mom životu

Foto: Youtube/Printscreen

 

ZARAĐIVALA DO 50.000 EVRA Nikolina Pišek otkrila na koji način je zarađivala ogromne svote novca

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading