OVO JE BIO USLOV DA SE SKINE Seka Aleksić postala zaštitno lice poznatog kozmetičkog brenda
Alo

Seka Aleksić je nedavno postala zaštitno lice jedinstvenog kozmetičkog brenda i ponosno ga predstavila na svojim društvenim mrežama, a za svoje angažovanje na promociji ove luksuzne kozmetičke linije uzela je zavidan honorar, saznaje Alo!.

Kako naš izvor otkriva, Aleksićeva je potpisala šestomesečni ugovor i postala bogatija za 25.000 evra.

- Seka je jedna od najlepših prirodnih javnih ličnosti, koža joj je besprekorna i jasno je zbog čega je upravo ona bila izbor ove prestižne kozmetičke kuće. Uspeli su da se dogovore za manje od nedelju dana i nisu žalili pare samo da bi pristala da  bude njihovo zaštitno lice. Kako cena reklame na njenim društvenim mrežama nije mala, dogovorili su promociju od šest meseci i Seka je uzela honorar od 25.000 evra - priča izvor, i otkriva da je Aleksićeva odlučila da polovinu honorara prosledi u humanitarne svrhe.

Printscreen

 

- Od početka karijere, Seka učestvuje u humanitarnim akcijama i do sada je novčano pomagala bolesnima, starima, napuštenoj deci i životinjskim azilima. Zato i ne čudi što je i ovoga puta odlučila da deo ovog honorara prosledi u humanitarne svrhe. Malo ko zna da se ona gotovo svaki put kada zaradi novac na društvenim mrežama odrekne većeg dela, kao i da tu praksu ima otkako je prvi put postala zaštitno lice. Malo koja javna ličnost to radi, ali ona se trudi da sakrije koliko i kome pomaže, iako je u samom vrhu humanitaraca sa estrade - priča izvor i dodaje da je Aleksićeva poslednjih godina samo od reklama zaradila pravo malo bogatstvo.

- Sekine društvene mreže obiluju porodičnim fotografijama, normalnim i kulturnim sadržajem, zbog čega ima veliku bazu fanova koji slepo prate svaku njenu objavu i veruju u ono što predstavlja. Upravo zbog toga ima stotinu ponuda za saradnju. Naravno, ne želi da bude hodajuća reklama i trudi se da reklamira samo proizvode u koje veruje. U protekle dve-tri godine zaradila je toliko novca da je mogla da kupi stan u centru grada, ali se odlučila da ih pokloni onima kojima je novac znatno potrebniji nego njoj - zaključuje izvor za Alo!.

Alo

 

Pevačica Seka Aleksić je jedna od retkih ličnosti sa javne scene koja je uspela da svoj privatan život odvoji od poslovnog, i uz supruga Veljka i sinove uživa u Staroj Pazovi, gde su sagradili kuću. Seka je nedavno priznala da planira proširenje porodice i da bi njeni sinovi najviše voleli da dobiju sestru.

- U planu je svakako proširenje porodice. Planiram od septembra da idem na vantelesnu oplodnju. Sve ostalo je u Božjim rukama. Volela bih da se ostvarim u ulozi majke i da mi treće dete bude kruna porodice. Sinovi se najviše raduju proširenju porodice i često mi govore da bi voleli da dobiju sestru, a moram priznati da i ja priželjkujem ćerku.

JAHTA OD 6.000.000 EVRA I KUĆA PORED MADONE Lepa Brena i Boba na ovo troše milione, a evo koliko je njihovo bogatstvo

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading