OVO JE BIO USLOV DA SE SKINE Seka Aleksić postala zaštitno lice poznatog kozmetičkog brenda
Alo

Seka Aleksić je nedavno postala zaštitno lice jedinstvenog kozmetičkog brenda i ponosno ga predstavila na svojim društvenim mrežama, a za svoje angažovanje na promociji ove luksuzne kozmetičke linije uzela je zavidan honorar, saznaje Alo!.

Kako naš izvor otkriva, Aleksićeva je potpisala šestomesečni ugovor i postala bogatija za 25.000 evra.

- Seka je jedna od najlepših prirodnih javnih ličnosti, koža joj je besprekorna i jasno je zbog čega je upravo ona bila izbor ove prestižne kozmetičke kuće. Uspeli su da se dogovore za manje od nedelju dana i nisu žalili pare samo da bi pristala da  bude njihovo zaštitno lice. Kako cena reklame na njenim društvenim mrežama nije mala, dogovorili su promociju od šest meseci i Seka je uzela honorar od 25.000 evra - priča izvor, i otkriva da je Aleksićeva odlučila da polovinu honorara prosledi u humanitarne svrhe.

OVO JE BIO USLOV DA SE SKINE Seka Aleksić postala zaštitno lice poznatog kozmetičkog brenda

Printscreen

 

- Od početka karijere, Seka učestvuje u humanitarnim akcijama i do sada je novčano pomagala bolesnima, starima, napuštenoj deci i životinjskim azilima. Zato i ne čudi što je i ovoga puta odlučila da deo ovog honorara prosledi u humanitarne svrhe. Malo ko zna da se ona gotovo svaki put kada zaradi novac na društvenim mrežama odrekne većeg dela, kao i da tu praksu ima otkako je prvi put postala zaštitno lice. Malo koja javna ličnost to radi, ali ona se trudi da sakrije koliko i kome pomaže, iako je u samom vrhu humanitaraca sa estrade - priča izvor i dodaje da je Aleksićeva poslednjih godina samo od reklama zaradila pravo malo bogatstvo.

- Sekine društvene mreže obiluju porodičnim fotografijama, normalnim i kulturnim sadržajem, zbog čega ima veliku bazu fanova koji slepo prate svaku njenu objavu i veruju u ono što predstavlja. Upravo zbog toga ima stotinu ponuda za saradnju. Naravno, ne želi da bude hodajuća reklama i trudi se da reklamira samo proizvode u koje veruje. U protekle dve-tri godine zaradila je toliko novca da je mogla da kupi stan u centru grada, ali se odlučila da ih pokloni onima kojima je novac znatno potrebniji nego njoj - zaključuje izvor za Alo!.

OVO JE BIO USLOV DA SE SKINE Seka Aleksić postala zaštitno lice poznatog kozmetičkog brenda

Alo

 

Pevačica Seka Aleksić je jedna od retkih ličnosti sa javne scene koja je uspela da svoj privatan život odvoji od poslovnog, i uz supruga Veljka i sinove uživa u Staroj Pazovi, gde su sagradili kuću. Seka je nedavno priznala da planira proširenje porodice i da bi njeni sinovi najviše voleli da dobiju sestru.

- U planu je svakako proširenje porodice. Planiram od septembra da idem na vantelesnu oplodnju. Sve ostalo je u Božjim rukama. Volela bih da se ostvarim u ulozi majke i da mi treće dete bude kruna porodice. Sinovi se najviše raduju proširenju porodice i često mi govore da bi voleli da dobiju sestru, a moram priznati da i ja priželjkujem ćerku.

JAHTA OD 6.000.000 EVRA I KUĆA PORED MADONE Lepa Brena i Boba na ovo troše milione, a evo koliko je njihovo bogatstvo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading