Sara Jo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Popularna pevačica Sara Jo, koja se ove godine takmičila i za odlazak na Evroviziju, predstavila se publici kao mlada devojka, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom. 

Pročitajte još: Unuka ANE Bekute ide na POSAO zajedno sa bakom: Sonja joj je DESNA ruka, iako se NE bavi pevanjem, a evo kako IZGLEDA ova mlada devojka

KOD KUĆE SAM DRUGA OSOBA Sara Jovanović ogolila dušu, pa priznala kakva je kada nije na sceni

Printscreen

 

Danas je među najtraženijim i najpopularnijim mladim zvezdama i na sceni privlačineverovatnu pažnju izgledom i koreografijama. Iako je tamo "zver", privatno kaže da je potpuno drugačija. 

Mnogo se ložim na nastupe, to je jedini trenutak kada sam samouverena i maksimalno ispunjena. Pretvaram se u zverinu, koja je spremna da se popne na šta god stigne i ima nenormalan nalet energije- priznala je Sara Jo, koja je kod kuće sušta suprotnost.

To ne bi niko nikada rekao kada sam na sceni, ali ja sam kod kuće toliko spora, bukvalno sam prespor čovek. Po pitanju mnogih stvari postoji razlika, od energije, brzine, samouverenosti. To zvuči kao kliše, ali ja sam tada druga osoba. Nije me sramota da flertujem, đuskam, bilo šta uradim, dok je privatno mnogo drugačije- otvorila je dušu u emisiji "Goca show".

 

KOD KUĆE SAM DRUGA OSOBA Sara Jovanović ogolila dušu, pa priznala kakva je kada nije na sceni

Printscreen You tube

 

BIVŠA MANEKENKA OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU Njena fotografija sa suprugom oduševila je javnost, danas im je važan dan

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Željko

13.07.2022 12:13

Ona je savršena umetnica, lik, top izgleda..