OGLASILA SE NAKON 24 DANA GLADOVANJA Vesna De Vinča otkriva kako se oseća, a njen izgled mnoge je zabrinuo (FOTO)
Foto: privatna arhiva, Alo

Vesna De Vinča u proteklom periodu na društvenoj mreži Instagram obaveštavala je svoje pratioce o gladovanju na koje je svojevoljno krenula. Naime, još početkom leta, Vesna se odlučila na ovaj korak kako bi očistila organizam i pokušala da ga rehabilituje. 

Pročitajte još: Unuka ANE Bekute ide na POSAO zajedno sa bakom: Sonja joj je DESNA ruka, iako se NE bavi pevanjem, a evo kako IZGLEDA ova mlada devojka

Ona je na dnevnom nivou imala posebne stvari koje je konzumirala, između ostalom voda, limunada bez šećera, razne čajeve i ponekad trešnju, sve to po uzoru na Dalaj Lamu. 

Sa dijetom, koja je u bukvalnom smislu gladovanje, jer Vesna hranu ne koristi, ona je počela pre 24 dana, a prema njenom poslednjem javljanju oseća se odlično.

- 24 dan gladovanja. Počelo je radovanje! Velika radost nastaje u trenucima kada shvatiš da je duh potpuno zagospodario tvojim telom, da duh sada počinje da lagano upravlja. Prethodnih dana je naravno duh vodio igru gladovanja ali sa naporom! Sad prelazimo u lakoću.! Ovaj osećaj ne mogu da Vam opišem kao na primer ni verovanje u Boga. Bog se oseća! I taj divni osećaj je neopisiv - napisala je Vesna pre par sati ispod fotografije na kojoj se vidi da je drastično smršala, gotovo do neprepoznatljivosti. 

Gladovanje Vesne De Vinče, uprkos njenim izjavama da je puna energije, zabrinulo je njene pratioce i porodicu, te su je mnogi zamolili da to batali i vrati se normlanom životu.

ZAVRŠILI U SOBI POKOJNIKA Ana Štajdohar podelila je jezivu priču sa jednog letovanja: Ni ona, ni udovica nisu mogle da razumeju da nam tako nešto smeta

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mikica

07.07.2022 17:42

Ti prvo treba da naucis ko je tvoj Bog Bog nije dalj lama covek koji hoda zemljom. Prolupala si skroz i nesipaj gluposti

Cica

07.07.2022 18:41

Volim ja ovih mojih 5 kg viska, ona se upropastila