STALNO SE NERVIRA Otkriveno gde je Duško Tošić sklonio naslednice u jeku razvoda, fudbaler brine o svakom detalju, a on mu pomaže u tome
Alo

Vest o razvodu Duška Tošića odjeknula je u medijima, a komšije sada otkrivaju da njegovoj majci navodno nije nimalo prijatno zbog čitave situacije.

Naime, kako prenose mediji, Tošić je ćerke sklonio u svoje selo kod majke Nikolete, dok se ne slegne medijska prašina oko razvoda.

Pošto njegovoj majci treba pomoć oko unuka, on je angažovao i prijatelja, koji u novoizgrađenu kuću odnosi hranu i ostale potrepštine za decu.

STALNO SE NERVIRA Otkriveno gde je Duško Tošić sklonio naslednice u jeku razvoda, fudbaler brine o svakom detalju, a on mu pomaže u tome

Alo

 

- Šta da vam kažem! Nikoletu viđamo, ali ju je ovo oko razvoda potreslo. Znamo da se oko nekih stvari mnogo nervirala. Ne čita novine i ne zna kakvi naslovi izlaze, ali Orlovat je malo mesto. Znate da je dovoljno 10 minuta da se proširi jedan trač. Tu dolazi Duškov prijatelj, donosio je hranu i sve što je deci potrebno. Zadrži se sat- dva, pa ode - priča komšija koji stanuje nedaleko od porodične kuće Tošića.

- Ja sam Nikoleti blizak komšija. Ona je vitalna, brine o živini, o unukama kad su tu, ali čim posumnja da dolaze novinari, zaključava se u kuću. Deca su čas kod nje, čas u novoj kući. Retko izlaze, verovatno su im rekli da ostanu u kući. Eventualno su na bazenu iza kuće ili na trambolini. Tu imaju sve kad dođu da se zabavljaju - zaključuje komšija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Lepics

07.07.2022 14:08

Ne znam cemu nervoza, neptijatnost i skrivanje? Niko nije umro!!! Razvod pa sta, zivot ide dalje!!! Nek su zivi i zdravi!!!

Ila

07.07.2022 22:26

Dule legento, devojčice su prelepe.Žvot ide dalje Bolje dobar razod nego loš brak. Ti si najbolji otac na svetu. Sve si im dao, kopletnog sebe. Tata za poželeti. One su jako vezane za tebe, devojčice su uvek uz tatu, to je pravilo življenja. Želimo ti svu sreću ovoga seta. Mama Nikoleti,predivnoj i dobroj ženi, dug život i dobro zdravlje da uživa sa unakama... i svojom decom.Care sao glavu gore i samo napred.