SVE ME PODSEĆA NA SINANA SAKIĆA Šemsa Suljaković sinoć je bila gost na koncertu Zorice Brunclik, pa otkrila zašto se ne pojavljuje u javnosti (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Folk zvezda Zorica Brunclik je sinoć održala veliki solistički koncert, a ujedno i rođendansku žurku na stadionu Tašmajdan u centru Beograda.

Pročitajte još: Marko Jarić LJUBIO je ove lepotice: Sve su ličile JEDNA na drugu, a sa jednom je malo falilo da ode pred OLTAR!

Alo

 

Zorica je sinoć na Vidovdan upriličila pravi spektakl na Tašmajdanu, ali ujedno i proslavila svoj 67. rođendan zajedno sa publikom, ali i obeležila 5 decenija karijere.

Zorica dočekana ovacijama kada je izašla pred prepuni stadion i zapevala pesmu “Ne dam ovo malo duše” po kojoj je koncert i nazvan. Usledili su hitovi “Kada bi me pitali”, “Košava”, “Avlije avlije”, “A tebe nema” i mnoge druge pesme koje su obeležile pet decenija dugu karijeru folk dive, a publika je sve vreme pevala uglas sa njom, dok je pevačicu sve vreme pratio orkestar Ace Sofronijevića.

Sve kolege su je ispoštovale i uživale zajedno sa njom, a među njima našla se i Šemsa Suljaković:

 -Dva puta nisam nastupala na koncertu Zorice Brunclik jer sam imala smrtni slučaj. Okupljanje kolega me podsetilo na Sinana Sakića, preplavile su me emocije.Ne verujem da ću praviti koncert, slabo nastupam, putujem- rekla je ona. 

 

Foto: Printscreen/instagram

 

OVACIJE ZA VIKI MILJKOVIĆ 20.000 ljidi dočekalo pobednika Zvezda Granda u Tešnju

Komentari (0)

Loading