ZAVRŠILA JE U ZATVORU Pevačica je imala bogatog muža, ali je htela još, na prevaru uzela novac od Švajcarskog državljanina
Printscreen

Folk pevačica Lela Andrić ostala je upamćena po hitu "Čarobnjakov sin" koji je devedesetih godina bio i te kako popularan. Atraktivna plavuša se pojavila na estradi kao veoma imućna žena koja je odlučila da se oproba u pevanju.

Uvek je bila izazovna, sa vitkom linijom koja joj je bila zaštitni znak. Osim pevanja Lela je bila i vlasnica butika u kojem je radila njena mlađa koleginica Olja Karleuša kojoj je kako su obe isticale pomogla u početku muzičke karijere.

Pored toga što je bila u braku sa biznismenom, često je bila u žiži interesovanja javnosti, te je svojevremeno bila osuđena od strane Okružnog suda i zbog prevare “teške” 140.000 švajcarskih franaka. Naime, Lela je 2005. godine osuđena na 11 meseci zatvora i tri godine uslovne kazne, zato što je na prevaru uzela novac od Švajcarskog državljanina Kurta Alenspaha, koji ju je svojevremeno tužio.

Kako je “Blic” tada pisao, Alenspah je Andrićevoj na pozajmicu, u više navrata, dao pomenuti novac radi, kako mu je ona rekla, izgradnje hotela na Tari. Prema optužnici, ona je Alenspahu obećala mesto direktora hotela, kao i to da će od zarade vratiti pozajmicu. Alenspah je, međutim, tvrdio da je ostao "kratak" za skoro milion franaka.

Pročitajte još: Kažu da je PRESLIKANA OTAC: Ćerka Josifa Tatića udala se za našeg poznatog MUZIČARA i nestala sa JAVNE scene, evo čime se danas bavi

Sud je Alenspaha uputio na parnicu jer je tokom suđenja utvrđeno da je Lela Andrić od njega u dva navrata pozajmila samo 140.000 franaka, a ne koliko je on tvrdio. Što se ostatka od 835.000 franaka tiče, grafološkim veštačenjem je utvrđeno da potpis na priznanici o pozajmici nije potpis Andrićeve, niti njene majke Milojke.

IZGUBILA OSEĆAJ ZA GLAD Vesna de Vinča odlučila je da ne jede nista, osim 10 trešanja, a razlog je šokirao sve

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading