ACO PEJOVIĆ PROGOVORIO PRE KONCERTA NA TAŠU Pevač priznao: Tri koncerta je dovoljno da čovek bude uzbuđen i srećan (VIDEO)
Nedeljko Kiš/Alo!

Pevač Aco Pejović otvorio prvi od tri rasprodata koncerta na Tašu. Sa njim na sceni je hor iz škole pevanja Suzane Dinić.

Pevač se pojavio vidno raspoložen, a sa novinarima je podelio kako se oseća.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Prva pomisao na tri koncerta je dovoljna da čovek bude uzbuđen i presrećan, kao što sam ja u ovom momentu. Sve je proteklo kako treba, probe su bile vrhnuske. Ima iznenađenja, biće jedan divan hor dečiji koji će otvoriti veče sa mnom zajedno i to do sada nisam nikada radio. Videćete sve. U svlačionici se ne dešava ništa, osim što se popije neka čaša protiv treme. Kum mi je doneo jednu flašu loze iz njegovog vinograda, na njoj piše datum i onda dole "Rasprodato". Baš mi je bilo simpatično to. Sad idem da se presvučem i da izđem na stejdž. Radujem se i jedva čekam - rekao je on.

Budući da su sva tri koncerta rasprodata u rekordnom roku, Pejović je priznao da četvrtog ipak neće biti.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Rekao sam da su dva dovoljna, međutim... Ubedili su me da bude i taj treći i na kraju sam shvatio da mora zato što su toliko tražili. Posle se spremamo za Niš, Banja Luku, i nemamo vremena... Četvrti neće biti, jer je zauzet.

On se osvrnuo i na vreme koje ga neće sprečiti da napravi atmosferu za pamećenje.

- Ako pada kiša to je Božija volja. Tako je suđeno i to je to. Nadam se da niko neće otići ako krene i večeras kiša.

Pesma kojom je otvorio koncert je Ljiljana Tome Zdravkovića. Na video bimu je bila scena iz filma Toma. Tašmajdan je popunjen do poslednjeg mesta. Specijalni gosti na komcertu će biti Mirza Selimović i Magla bend.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading