DEVOJKA GA TUŽILA ZA NASILJE Nikolina Kovač pre braka sa Sašom bila je sa njim, a evo o kome je reč
Foto: ATA Images

Iako su se nedavno pojavile glasine da u njihovom braku nešto ne funkcionište, Nikolina Kovač i Saša Kapor i dalje nastoje da opravdaju titulu najskladnijeg para.

Pročitajte još: Ljubav na EKRANU, RAT u stvarnosti: Ovi PAROVI su morali da GLUME da se VOLE, iako se nisu podnosili, nikad ne biste pomislili o kome se radi

Svojevremeno se spekulisalo da je Nikolina Kovač, danas supruga Saše Kapora bila u strastvenoj aferi sa Vladom Stanojevićem koji je tada bio vodeće lice Pinka, a koju nikad ni ona, a ni nekadašnji voditelj nisu potvrdili.

– Rano je da pričam o tome. Nikolina trenutno nije u Beogradu, već je kod svojih u Sarajevu, ali smo u stalnom kontaktu. Mogu da kažem da je ona jedna divna, prelepa i lepo vaspitana mlada dama, sa kojom bih voleo da imam ozbiljniju vezu – rekao je tada Vladimir za jedan domaći magazin u periodu kada se šuškalo da je u vezi sa Nikolinom Kovač, prenose domaći mediji.

Nikolina Kovač je nakon toga uplovila u ljubavnu vezu, a zatim i u brak sa kolegom Sašom Kaporom sa kojimi dan danas živi bajku.

Ono što je takođe bilo zanimljivo je da su Kapor i Stanojević bili i pre Nikoline sa istom devojkom, zbog čega su i zaratili putem medija.

Naime, Vladimir je sa izvesnom Ninom Božić bio u vezi dve godine, a po raskidu sa voditeljem ona je završila u naručju "Grandovog" pevača.

- Raskinuo sam sa tadašnjom devojkom i posle nekoliko meseci njih dvoje su se smuvali. Mene bi bio blam da nosim titulu dečka bivše devojke neke poznate ličnosti, već bih se potrudio da snimim prvi hit u karijeri - rekao je voditelj, a pevač mu nije ostao dužan:

Nikolina Kovač

Foto: Printscreen/instagram

 

- Verovatno očekujete da ću reći da je Vlada homoseksualac, neostvarena ličnost, poltron, neko ko bez bilo koje osnove komentariše tuđ život, a i ne poznaje tu osobu. Ali nećete dobiti željeni odgovor, reći ću samo da Vlada odlično radi svoj posao i da samo treba u tom pravcu da nastavi - rekao je Kapor.

Podsetimo, Vladimir Stanojević je takođe poznat i kao akter jednog skandala. On je 2015. godine, kako se pisalo, pretukao verenicu Anamariju Žujović i od tada nosi epitet jednog od nasilnika na domaćoj javnoj sceni.

On danas živi u Americi, a za njim je raspisana poternica, jer se nije odazvao na ročište povodom tužbe Žujovićeve za nanošenje telesnih povreda.

U MLADOSTI JE BIO OPASAN FRAJER Bivši muž Vesne Zmijanac je doktor nauka, a evo zašto se ne pojavljuje u javnosti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading