SEVERINA ŠUTNULA IGORA, A BEKUTA SINA Poznati zapošljavaju porodicu da vode računa o njihovoj karijeri, a evo ko je najviše ispaštao zbog toga
Printscreen

Nedavno se u javnosti pojavila informacija da je pevačica Ana Bekuta otpustila svog sina Igora Polića zbog nekih propusta oko menadžerisanja i umesto njega zaposlila unuka Branka, a ona je samo jedna od estradnih ličnosti koja zapošljava rodbinu i porodicu da joj vode računa o karijeri.

Pevačica Severina svojevremeno je kao menadžera imala svog tadašnjeg supruga Igora Kojića.

Naime, ona je nakon 17 godina prekinula saradnju sa svojim menadžerom Tomislavom Tomicom Petrovićem. Sve to se odigravalo 2019. godine, a Kojić je funkciju menadžera svoje supruge vršio svega nekoliko meseci, a onda je ona odlučila da i njemu da otkaz i zaposli Alena Ključea, koji organizuje koncerte i događaje u regionu.

Printscreen

 

Ključe je Severini bio menadžer sedam meseci, a onda je pevačica obnovila saradnju sa Tomicom, koji i danas vodi računa o njenoj karijeri.

Menadžer Maje Marijane dugo je bio njen sada već bivši suprug Mladen Šmakić, kog je pevačica optužila čak i za fizičko zlostavljanje kada su se rastajali.

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Ona je kasnije pričala o tome kako žene nikada ne bi trebalo da sarađuju sa svojim partnerima.

I njenoj koleginici Seki Aleksić menadžer je suprug Veljko Piljikić. Pevačica je, po sopstvenom priznanju, prezadovoljna njegovim radom na svojoj karijeri.

Alo.rs

 

Naime, kako je ispričala u emisiji "Realna priča", tu odluku je donela jer smatra da niko ne može da joj želi bolje nego onaj sa kim živi. Takođe je istakla i to da nikada nije zarađivala više nego otkad Veljko vodi računa o njenoj karijeri.

I Ivana Selakov zaposlila je muža da joj bude menadžer. Ona i Predrag Mirković već 14 godina su u ljubavi, a upoznali su se preko Fejsbuka.

Printscreen

 

Naime, njihova veza važi za jednu od najstabilnijih na estradi, a očigledno je da imaju i uspešnu saradnju.

Sandra Afrika godinama je bila u vezi sa svojim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Oni su vezu prekinuli, ali su nastavili saradnju.

Printscreen

 

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac vodi računa o karijeri svoje ćerke Aleksandre Stojković Džidže, te joj on zakazuje nastupe, mada joj nije zvanično menadžer.

ZAŠTO JE ONDA NISI UKRAO?! Sukob Biljane Jevtić i Bekija Bekića u emisiji, pevačica ga napala jer je otpevao njen veliki hit, nije prećutao

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading