JEDVA ČEKA SVADBU SVOJE ĆERKE? Rada Manojlović obradovala je porodicu time što je obnovila romansu sa Milanom Stankovićem
Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Rada Manojlović i njen kolega Milan Stanković navodno su se pomirili iako je to do skoro malo ko očekivao.

Dakle , kako pišu domaći mediji, otac Radmile Manojlović posebno je dobro dočekao vest da se Rada vratila poznatom kolegi i kada se ona nedavno pojavila u rodnom selu Četereže iskoristio je navodno priliku da sedne sa ćerkom i obavi ozbiljan razgovor u kojem je navodno upozorio da ne napravi istu grešku ponovo.

Prošitajte još: Tukao me, drogirao, a onda snimao intimne odnose: Popularna PEVAČICA otkrila JEZIVE detalje iz privatnog života!

JEDVA ČEKA SVADBU SVOJE ĆERKE? Rada Manojlović obradovala je porodicu time što je obnovila romansu sa Milanom Stankovićem

Foto: Ataimages

 

- Rada je mnogo obradovala svog oca kada mu je saopštila da se pomirila sa Milanom koji je sada potpuno drugačiji čovek, okrenut veri i Bogu i vrlo često obilazi manastire gde ostaje po nekoliko dana. Radi to čak i ne smeta, već ga i podržava u svemu tome jer primećuje koliko mu prija. Rada je nedavno posetila Četereže, ali bez Milana jer je on tada provodio pet dana u jednom manastiru. Otac Radmile Manojlović Rade to je iskoristio za razgovor sa ćerkom - naveo je blizak izvor pevačice, prenosi "Story" i dodao da je on veoma uplašen da mu ćerka ne ostane sama pa je pritiska da se što pre uda za Milana.

- Otac Radmile Manojlović rekao joj je da nema potrebe da odugovlači sa vezom. Naglasio je da bi mogla da ostane potpuno sama i neudata ako ostane bez Milana, oseća kao da je na njegovu ćerku bačeno prokletstvo jer nikako da joj se dogodi udaja. On ne može da se pomiri s tim da su sve Radine dosadašnje veze bile duge ali da bi pucale taman kada bi došlo do pitanja braka - takođe je rekao izvor i naveo da je otac Radmile Manojlović nestrpljiv da priča i sa Milanom.

JEDVA ČEKA SVADBU SVOJE ĆERKE? Rada Manojlović obradovala je porodicu time što je obnovila romansu sa Milanom Stankovićem

Foto: Nenad Vujanović

 

- Rade će pričati i sa Milanom prvom prilikom kada ga bude posetio i verujem da će i njemu reći da ne čeka predugo na Radine odluke već da počne da planira svadbu - završio je izvor blizak pevačici.

PRAVA RAKETA! Teodora Džehverović pokazala i više nego što treba, pevačica zapalila društvene mreže

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bane

06.06.2022 06:44

Gder nalazi te poluljude? Naročito ovog neodredjenog statusa.