BIVŠI DEČKO JE NAVUKAO NA IGLU, TUKLA JE MAJKU Milić Vukašinović prisetio se pakla koji je proživljavao sa pokojnom ćerkom
alo.rs/ilustracija

Život Milića Vukašinovića obeležila je tragedija koju je doživeo kada je njegova ćerka Maja Avdibegović pronađena mrtva 2018. godine, a da je i sam bio poročan, pevač je u više navrata pričao. On je otkrio da je Maju u svet droge uveo tadašnji dečko, kao i da je usred kriza ona dizala ruku na majku.

- Moja ćerka je imala 14 godina kada je ta priča počela. Ona je ratno dete i generalno je u Sarajevu dosta dece izvršilo samoubistvo, jako lako se dolazilo do tih najtežih droga u to vreme. Zaljubila se u jednog dečka koji je bio izuzetno lep, svirao je bubnjeve, bio je veoma talentovan i stalno su se družili... Bilo mi je sasvim normalno da malo popije pivo ili 'produva travu'. Međutim, taj dečko i svi njegovi drugari su već bili na heroinu. Narkomani se vode mišlju: 'Što bih samo ja bio na igli, kad može još neko pored mene'. E tako je on nju navukao. Prvo sam pomislio kada je dolazila kući nekako čudna da je bila malo mamurna, da je popila malo više piva i duvala, dok nisam provalio da je u pitanju heroin, a tada je već bilo kasno", rekao je on i dodao da je tada napravio kobnu grešku kupivši joj stan.

BIVŠI DEČKO JE NAVUKAO NA IGLU, TUKLA JE MAJKU Milić Vukašinović prisetio se pakla koji je proživljavao sa pokojnom ćerkom

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

- Sećam se da me je molila da joj iznajmim stan, da neće da se drogira više. Ja joj iznajmim stan, to je bilo narkomansko leglo. Nisu ni dva dana sastavili tu. Vera je tri dana sređivala taj stan- ispričao je Milić i dodao da mu je Maja u stanju deprimiranosti je rekla: "Ja ne mogu da imam normalnog dečka, samo narkomana". 

- Nekoliko puta je bila u bolnici, i sa tim prvim dečkom, i sa mužem. Oni odustanu posle sedam dana, i onda i ona sa njima. Rekao sam Veri da ne pravimo decu, jer će biti na mene. Sigurno će imati moju genetiku- rekao je Milić pa prepričao jezivu scenu kada je zatekao ćerku da bije majku.

BIVŠI DEČKO JE NAVUKAO NA IGLU, TUKLA JE MAJKU Milić Vukašinović prisetio se pakla koji je proživljavao sa pokojnom ćerkom

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

- U jednom momentu sam ćerku hteo da ubijem od batina. Ja sam ušao u našu, tada zajedničku, kuću i kada sam otvorio vrata video sam kako Maja tuče moju suprugu, koja je maltene nemoćna. Udarala je nogama, a ona je ležala na podu. Ja sam ja zamalo bacio sa terase, nezavisno što je moje dete, ali to kad sam video, znao sam da joj je tražila pare, a ona mučena nije imala da joj da i moja ćerka je nju tukla. Eto, to su ti narkomani. I onog njenog sam hteo da nađem. Maja je mrzela majku, moju prvu ženu, jer ju je zvala narkomanka, i ona je nju prva provalila da se drogira. Majku je mrzela, a mene je volela. Ta psiha nije bila moje dete. Od heroina je bila deformisana njena psiha. Izgubio joj se identitet koji je postojao pre. Kao devojčica je bila duhovita, simpatična, talentovana i omiljena i sve je krenulo naopako posle tog njenog prvog dečka - rekao je Milić koji se potom osvrnuo na najteži dan svog života.

- Bili smo kod kuće, telefon je zazvonio i novinarka me je pitala da li je istina, nisam znao. Kažu čitam u novinama da su našli Maju mrtvu. Ko god ima narkomana, on čeka da čuje ono najgore o dragoj osobi. Maja je bila jako inteligentna, znala je šta i kako da priča sa mnom. Nikad ne bi rekao da je to narkoman. Iz tog izliva inteligencije, ubode se i bude debil. Možeš da vežeš nekog, skine se fizički, prođe...Dan pre nego što se to desilo bili smo u Sarajevu, dogovarali da idemo na more- rekao je on svojevremeno.

Maja je iza sebe ostavila dvoje dece, koja žive u domu, a muzičar ih redovno obilazi kada ode u Sarajevo. On ne može da ih dovede kod sebe jer im je otac, koji je u teškoj situaciji, još uvek živ.

- Kada god odem u Sarajevo ja ih posetim. Smešteni su u Dečijem domu. Jako fini, dobri učenici i verujem da će postati pošteni ljudi -rekao je on tada.

SANDRA MELJNIČENKO ZVANIČNO POSTALA MILIJARDERKA Muž joj prepustio dve fabrike, a evo o čemu je reč

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading