SVE OČI UPRTE U NJU Nikad provokativniji stajling Anabele, pojavila se sva u mreži, a mnogi su pomislili da je potpuno gola (FOTO)
E stock

Pevačica i bivša učesnica rijalitija, Anabela Atijas (47), pojavila se sinoć u javnosti u izdanju koje je zaintrigiralo mnoge.

Naime, pevačica je na snimanje jedne emisije došla u odevnoj kombinaciji koja je iz daleka delovala kao da je pevačica naga, a zapravo je prekrivena mrežom i haljinom u boji kože.

SVE OČI UPRTE U NJU Nikad provokativniji stajling Anabele, pojavila se sva u mreži, a mnogi su pomislili da je potpuno gola (FOTO)

E stock

 

Gola leđa, istaknute noge, ocrtavanje oblina oduzimali su dah svih prisutnih, a Anabelu nismo skoro imali prilike da vidimo u ovako provokativnom izdanju.

Komentari na izgled Lunine majke i Gagijeve bivše samo su se nizali. 

GUDELJ POKLONIO ANASTASIJI PORTRET SA ARKANOM Otkrivamo sve detalje glamurozne proslave rođendana ćerke Cece Ražnatović

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nena

27.05.2022 08:32

Ona je matora za ovu haljinu što je Luna nosila a i nema pozadini za nju... Ništa spektakularno osim gorkog ukusa kad pogledate ovu ženu koja je sada sredovečni gospođa , baba, koja pati da bolje izgleda od svoje ćerke, ali uzalud, krštenica je zeza

Mira

27.05.2022 11:22

@Lana - Ne bih se slozila,Anabela odlicno izgleda za svoje godine.Obzirom da je specijalna prilika u pitanju i haljina je prikladna prilici njenoj gradji i godinama.Anabela je hrabra zena u svakom sl.