BILJANA DONOSI PARE U KUĆU Janko Tipsarević progovorio o detaljima iz braka, pa javno priznao nešto što ne bi nijedan muškarac na Balkanu uradio
Foto: Printscreen/instagram

Jedan od najskladnijih i najlepših bračnih parova s domaće javne scene, dizajnerka Biljana Tipsarević i teniser Janko Tipsarević ove godine proslavljaju punoletstvo ljubavi.

Roditelji su ćerkice Emili (8) i sina Noe (2), a u ekskluzivnom intervjuu za Alo! otkrili su tajnu zajedničkog i pojedinačnog uspeha.

- Veoma sam ponosan na svoju suprugu Biljanu, sve što ona radi je za mene lično velika stvar - rekao je na početku razgovora Janko za Alo!, pa dodao:

Prošlo je deset godina od kako je počela da se bavi modom i dizajniranjem, i mogu vam reći da je apsolutno samostalna u svemu tome. Od mene ima svu moralnu i emotivnu podršku - objašnjava Janko, a Biljana se nadovezuje:

BILJANA DONOSI PARE U KUĆU Janko Tipsarević progovorio o detaljima iz braka, pa javno priznao nešto što ne bi nijedan muškarac na Balkanu uradio

Foto: Printscreen/instagram

 

- Janko i ja smo 18 godina zajedno i mogu vam reći da sam ja najponosnija supruga na svetu. Kroz godine je evoluirao kao ličnost, biznismen, suprug, otac... - istakla je Biljana.

Bivši teniser, a sada trener i biznismen, otkrio je i da li i koliko njegova supruga finansijski doprinosi njihovoj porodici.

- Biljana dizajniranje ne doživljava kao trend ili hobi, već ga posmatra kao biznis i način života, a isto tako umnogome finansijski doprinosi našoj porodici. Malo je reći da sam ponosan na svaki njen postignuti uspeh - rekao je Janko.

- Kada su boje i modeli u pitanju, Biljana se ne savetuje sa mnom. Iako kaže da imam stila, ja se ne bih složio s tim. Ne pratim trendove, ne razumem se u modu, ali kada su biznis i menadžment u pitanju, kao i odnos s ljudima, tu joj pomažem. Dopunjujemo se međusobno, ja imam neke kvalitete koja ona nema, i obrnuto, pa pomažemo jedno drugom - kaže Janko.

BILJANA DONOSI PARE U KUĆU Janko Tipsarević progovorio o detaljima iz braka, pa javno priznao nešto što ne bi nijedan muškarac na Balkanu uradio

Foto: Printscreen/instagram

 

Biljana ističe da je upravo to recept njihovog srećnog braka.

- Za sve ove godine koliko smo zajedno nije nam bilo teško da sačuvamo ljubav koju imamo jedan prema drugom. Nama to ide od ruke i slobodno mogu reći da je naš brak skoro pa savršen - ponosno nam je rekla Biljana, a Janko dodao:

- Nije teško sačuvati brak ako radite na njemu. Za sreću i uspeh neophodno je puno toga, ali ako je ljubav na prvom mestu, onda je sve lakše. Biljana i ja stalno potenciramo da se uspešan i skladan brak ne dešavaju zato što smo se mi zaljubili pre dvadeset godina, već zato što na odnosu radimo svakodnevno - zaključio je on za Alo!.

Ne znamo kakvi smo roditelji

Biljana i Janko imaju dvoje dece, ćerku Emili i sina Nou. Iako su prvo dete dobili pre osam godina, ne usuđuju se da o svom roditeljstvu daju konačni sud.

- Kakvi smo roditelji, tek će se videti, za to je potrebno vreme. Deca su oličenje nas samih, ali pitajte me za desetak godina, pa ću imati jasniju sliku - kaže Janko, a Biljana dodaje:

- Mi verujemo da deca treba da znaju šta je red i disciplina. Učimo ih da poštuju sebe i druge, da budu vredni i dobri ljudi. Ali mislim da smo mi njihova ogledala i da su naša dela jača od naših reči - istakla je Biljana.

VARAO SAM LJUDE DA ZARADIM NOVAC Šok priznanje poznatog glumca Mime Karadžića, javnost ostala bez komentara

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading