DŽULIJA I TOM SU PRIZEMNI I PRISTUPAČNI Didi J za Alo! o poznanstvu sa holivudskim zvezdama
Foto: Alo/ilustracija

Dijana Rokvić, alijas Didi J, nedavno je prvi put pristustvovala prestižnom Kanskom festivalu, a sada je pevačica za Alo! otkrila utiske sa crvenog tepiha.

Kako Didi ističe, ona je tom prilikom upoznala najpoznatije svetske zvezde, a najveći utisak na nju su ostavili Džulija Roberts i Tom Kruz.

DŽULIJA I TOM SU PRIZEMNI I PRISTUPAČNI Didi J za Alo! o poznanstvu sa holivudskim zvezdama

Foto: Alo/ilustracija

 

- Čast mi je što sam pozvana na Kanski festival, ovo je prvi put da sam bila tamo i moram priznati da sam još uvek pod utiscima – rekla je na samom početku razgovora Dijana.

- To je jedan od najznačajnijih svetskih događaja, videla sam mnoge svetske zvezde, a najveći utisak na mene su ostavili Tom Kruz i Džulija Roberts. Jako su prijatni i prizemni, nisam imala prilike da ih dobro upoznam, ali kratko smo proćaskali i zaista sam oduševljena – poručila je pevačica koja ističe da je ovo značajan korak za njenu dalju karijeru.

- Već sam dobila pozive za još prestižnih događaja. Sada sam viđena među tim ljudima i to je veliki korak za moju karijeru. Možda ću u budućnosti snimiti i neki inostrani film ili seriju, ko zna – zaključila je ona za Alo!.

CRNOGORSKU ZASTAVU ZAGRLIO, SRPSKU ZABRANIO Dino Merlin nastupao na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore i svojim postupkom zgrozio narod

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sale

24.05.2022 11:59

Jedina u ovoj zemlji koja može da parira Jovani Jeremić...