ŽELIM DA BUDEM VERSAĆE MANEKENKA Didi J za Alo! o  novim poslovnim planovima, a evo šta je rekla  za Konstraktu (VIDEO)
Nikola Todorović/Alo!

Dijana Rokvić, alijas Didi J, poznata je po tome što prati trendove i nosi skupocenu, brendiranu garderobu, a sada je pevačica za Alo! otkrila da joj je neostvarena želja da se oproba kao manekenka.

-Ja sam žena koja prati trendove i imam skoro sve brendove u svom gardoroberu, ali izdvojiću Versaće. Još uvek nisam imala priliku da je upoznam, bile smo nekoliko puta na istim mestima i bilo mi je glupo da joj prilazim. Moja velika želja je da budem manekenka na njenoj reviji. Životna želja mi je da Donatela iskreira nešto samo za mene – priznala nam je Didi, pa progovorila o prijateljstvu sa Igi Azaleom.

ŽELIM DA BUDEM VERSAĆE MANEKENKA Didi J za Alo! o  novim poslovnim planovima, a evo šta je rekla  za Konstraktu (VIDEO)

Nikola Todorović/Alo!

 

-Igi Azalea dolazi u Hrvatsku i Srbiju početkom jula, moj tim se dogovara već sa njenim i ne znam šta će da bude po tom pitanju jer ja moram nazad za Ameriku gde imam velika bitna snimanja. Verovatno ću organizovati i turneju, ali ona i ja ćemo se svakako videti – rekla nam je ona, pa se osvrnula na ovogodišnji Eurosong.  

-Konstrakta je novo otkriće, osveženje za Srbiju i dopada mi se što je drugačija. Da sam se ja takmičila mislim da bih pobedila jer sam totalno drugačija, jedinstvena i uporna i gde god da se pojavim ja napravim zemljotres – zaključila je ona.

Ceo intervju možete pogledati ovde:

BEZ ŠABANA SMO KAO BROD BEZ KORMILARA Goca Šaulić otvorila dušu i progovorila o kralju narodne muzike (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Goga

17.05.2022 12:33

Da li je neko negde čuo neku njenu pesmu?

MINa

17.05.2022 14:26

Ja ti zelim da ti zaista neko pomogne, neko strucno lice.