ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Popularnog glumca zbog dugova jure gazde prestoničkih lokala
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen TV Nova S

Nije tajna da je glumac Sergej Trifunović odavno poznatiji po skandalima nego po glumačkom umeću, na kom su mu pre više od decenije zavideli mnogi, a da je potpuno izgubio kompas, odlično zna nekolicina vlasnika prestoničkih lokala.

Ne samo da Trifunović ne odustaje od noćnog provoda već cehove koje pravi odbija da plati i koristi ono što je ostalo od njegove popularnosti da pije na crtu i da što duže odlaže plaćanje, saznaje Alo!.

- Sergej je poznat u noćnim pabovima i lokalima više od dve decenije. Bilo je godina kada je odlično zarađivao i kada je častio i izvodio celu svoju ekipu. Taj dobar finansijski period trajao je svega nekoliko godina, a on se za to vreme navikao na provod i noćni život. Iako odavno ne može da plati ni prosečan ceh u lokalima, ne želi da se odrekne izlazaka. Malo pomalo postao je čovek koji moli vlasnike za veresiju, uz obećanje da će novac doneti kroz nedelju ili dve - ispričao je izvor, i otkrio da je glumac veoma nemaran prema svojim obavezama.

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Popularnog glumca zbog dugova jure gazde prestoničkih lokala

Foto: Printscreen TV Nova S

 

- Ne samo da Sergej poslednjih godina skoro da nije platio nijedan račun već je postao toliko bezobrazan da sa svojim prijateljima napravi ceh i do 1.000 evra. Pred njima se bahati i naručuje najskuplja pića, i to u meri koja jedva može da se popije, a u džepu nema 1.000 dinara. Ranije je pio sam i sume koje je dugovao su bile znatno manje. U poslednjih godinu dana je prešao sve mere i duguje toliko da ne uspeva da vrati novac, već samo presipa iz šupljeg u prazno - naveo je izvor, koji tvrdi da se Trifunović krije od vlasnika lokala kojima i dalje duguje novac.

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Popularnog glumca zbog dugova jure gazde prestoničkih lokala

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iako je nekima uspeo da vrati dugove koje je pravio, više je onih kojima je ostao dužan ceo iznos ili im je uspeo da vrati deo duga. Čak i kada zaradi od nekog glumačkog ili političkog angažovanja, ne uspe da pokrije sve drugove, već ide od lokala do lokala i vraća deo po deo. Zbog toga su mu zatvorena vrata u kafićima koje najviše voli i primoran je da se krije od ljudi kojima duguje novac. Ne samo da ne vraća pare na vreme već se ne javlja ni na telefon kada ga zovu. On je pravi primer toga kako neko ko je bio uspešan i cenjen doživi sunovrat za samo nekoliko godina i svima treba da služi kao primer toga kako ne treba da se radi - zaključio je izvor za Alo!.

Bacio oko na Taru Simov

Sergej (49) nedavno je podigao prašinu na društvenim mrežama kada je starleti Tari Simov (21) komentarisao provokativnu fotografiju. Naime, bivša rijaliti učesnica podelila je na društvene mreže golišavu fotografiju ispod koje joj je Trifunović ostavljao komentare iz kojih se čita da su njih dvoje veoma bliski, što potvrđuje i način na koji mu je Tara odgovarala.

„Ne treba da razumeš“, napisala je ona u opisu svoje provokativne fotografije, na šta se Trifunović nadovezao:

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Popularnog glumca zbog dugova jure gazde prestoničkih lokala

Foto: Printscreen/instagram

 

„Studio, razumem!“

Simov mu je na to odgovorila:

„Ti sve razumeš.“

NADICA ADEMOV I ŠERIF KONJEVIĆ NAPADNUTI NA ROMSKOJ SVADBI Pevači za dlaku izbegli batine, a evo šta se desilo

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading