MANIJAK ME UCENJUJE ZA SE*S Dušica Grabović za Alo! o bivšem dečku fudbaleru koji je pretio da će objaviti njene gole fotke
Promo

Reklo bi se da je ovo izuzetno teška godina za Dušicu Grabović, koja se nakon povezivanja sa elitnom prostitucijom suočila sa novim problemom kada joj je bivši dečko pretio.

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografije u kojima joj bivši partner preti da će objaviti njene gole fotografije, a sada je za Alo! otkrila da je reč o uspešnom fudbaleru koji je opsednut njom. 

- Ne mogu da verujem šta mi se dešava. Moj bivši dečko je opsednut sa mnom, javio mi se i pretio mi da će, ukoliko mu se ne vratim, da objavi moje gole fotografije. U pitanju su fotke koje sam mu slala dok smo bili u vezi, bolesnik to čuva godinama i sada me ucenjuje. Ovo je bukvalno ucena za se*s. Svuda sam ga blokirala, ali on mi piše sa drugih telefona, opsednut je sa mnom- rekla je pevačica za Alo! pa otkrila o kome je reč.

MANIJAK ME UCENJUJE ZA SE*S Dušica Grabović za Alo! o bivšem dečku fudbaleru koji je pretio da će objaviti njene gole fotke

Foto: Printscreen/instagram

 

- On je manijak, ne verujem da mu treba publicitet jer je uspešan sportista. Aca Lukas je jednom dobro rekao: "Ja bih uveo zatvor za muškarce koji objavljuje fotografije bivših devojaka sa kojima im je nekada bilo lepo". To su jadni potezi, nikada žena za tako nešto ne bi pretila muškarcu, jer žena kada se fotka gola i šalje dečku je na stubu srama, a muškarac je šmeker. Nikada se ne dogodi slučaj da sestra ubijebrata, a brat sestru da. Mnogo je velika razlika u tome šta muško sme, a šta žensko. On je mislio da ću se ja uplašiti zbog toga na koji način sam se provlačila kroz medije u proteklo vreme, ali ne, ne pada mi  na pamet da se povučem. Rekla sam mu: „Uf na ovim fotografijama sam zgodna, kao isklesana, slobodno objavi". Neću da misli da se plašim- poručila je pevačica, i dodala:

MANIJAK ME UCENJUJE ZA SE*S Dušica Grabović za Alo! o bivšem dečku fudbaleru koji je pretio da će objaviti njene gole fotke

Foto: Dejan Briza

 

- Da sam kriva, ja bih ugasila mreže i otišla u Australiju da živim sa kengurima i da me niko nikada ne nađe. Sada sam objavila ove poruke jer uskoro izbacujem novu pesmu, nisam želela da izađu fotke pa da bude da je deo mog marketinškog trika.

MORA DA BUDE ZAPOSLENA, DA IMA KO DA GA HRANI Isakova baka o uslovima koje snajka mora da ispunjava

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vesna

18.05.2022 23:54

Niko te ninr terao da mu saljes gole fotografije