UDAJE SE MIA BORISAVLJEVIĆ Pevačica konačno odlučila da izgovori sudbonosno da, a ovo su svi detalji
Foto: Printscreen/instagram

Mia Borisavljević nakon nekoliko godina života i ljubavi sa pevačem Bojanom Grujićem i dve ćerkice, staje na ludi kamen!

Naime, ona je progovorila o planovima za venčanje, pa otkrila da još uvek nije sigurna kog datuma će Bojanu izreći sudbonosno da.

UDAJE SE MIA BORISAVLJEVIĆ Pevačica konačno odlučila da izgovori sudbonosno da, a ovo su svi detalji

Printscreen

 

- Ne znamo još ništa definitivno, ništa nam crkva nije potvrdila zbog Petrovskog posta. Ništa nije konačno niti potvrđeno što se tiče datuma, treba i građansko venčanje da zakažemo, a to ćemo čim nađemo odgovarajući prostor. Rano je sve, u organizaciji smo svega trenutno, to će biti i venčanje, i krštenje mlađe ćerke, i njen prvi rođendan, sve u jednom. To bio sve trebalo da se desi do 10. jula - objašnjava Mia i otkriva da li je uzbuđena što se udaje.

Pročitajte još: Konstraktina BELA odeća nosi JAKU simboliku: Vez na strani SRCA ima moćno značenje

- Iskreno, nemam neki utisak da se udajem, mi smo godinama već zajedno, živimo i funkcionišemo kao porodica, ništa se specijalno neće promeniti. Više imam utisak kao da ćemo napraviti neku dobru žurku, za oko stotinu ljudi - priznaje pevačica, koja će, po svemu sudeći, na svoje prezime dodati muževljevo.

UDAJE SE MIA BORISAVLJEVIĆ Pevačica konačno odlučila da izgovori sudbonosno da, a ovo su svi detalji

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

- Kada je reč o venčanici, nisam još to definisala, ne znam šta ću obući - možda ću venčanicu, a možda i neku opušteniju varijantu. A što se prezimena tiče, ili ću dodati Bojanovo ili oduzeti svoje, videćemo još, da ne bude da se samo ja u porodici prezivam drugačije (smeh) - rekla je  pevačica.

NATAŠA BEKVALAC NAPRAVILA HAOS NA PIJACI Pevačica oduševljena gestom koji su joj priredili, ovo definitivno nije očekivala 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

12.05.2022 17:58

Hvala Bogu da se nadje i.uzme lep.par.