NIKO IH NE BI PREPOZNAO Brak im traje 25 godina, a ovako su izgledali na početku, isplivala nikad viđena fotka poznatog para (FOTO)
Alo

Fotografija Marte Savić i Mileta Kitića, nastala na skoro samom početku njihove ljubavne bajke, pronašla je put do javnosti i od tada ne prestaje da se komentariše.

Estradni par koji se zavoleo pre više od tri decenije, neguje svoju emotivnu povezanost, gotovo najbolje od svih.

Foto: Printscreen/instagram

 

Mile i Marta upoznali su se u Nemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu, a potom su razmenili brojeve telefona, a on se vratio u Sarajevo. Mile kaže da ga je Marta na „prvu“ osvojila svojim lepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a njen atraktivni izgled bio je sporedan. Održavši kontakt, zaljubili se jedno u drugo i počeli da se zabavljaju 1988. godine.

Pročitajte još: Konstraktina BELA odeća nosi JAKU simboliku: Vez na strani SRCA ima moćno značenje

Alo

 

Pomenuta fotografija upravo svedoči o tome koliko su od početka bili skladan par, a svoju ljubav zvanično su krunisali 1997. godine, kada su dobili ćerku Elenu. Pevačica i njen 14 godina stariji suprug uvek su bili usmereni jedno na drugo, a svi komentarišu da na ovoj uspomeni izgledaju gotovo neprepoznatljivo, ali i vrlo zaljubljeno.

ZALJUBLJENI SMO I SREĆNI Isak Šabanović otkrio kako su se on i Aleksandra smuvali, ali i ko je kome prvi prišao

Komentari (0)

Loading