LJUBAV SE VRAĆA Suzana Perić predstavlja jedinstveni modno scenski spektakl sa obećavajućom porukom (FOTO)
Foto: Andreja Damnjanovic

Moda, muzika, dizajn. Prošlost i sadašnjost. Umetnost i humanost. Cenjena dizajnerka Suzana Perić predstavlja jedinstveni modno scenski spektakl sa obećavajućom porukom - Ljubav se vraća / Love come back.

Iza nas je vreme izazova, pred nama je vreme ljubavi koja budi, zaceljuje, obnavlja i vraća smisao. Zbog toga su heroine nove kolekcije Suzane Perić doktorke i medicinske sestre, junakinje koje u toj večeri neizmerne zahvalnosti skidaju bele mantile i ulaze u kreacije dizajnerke koja duže od dve decenije određuje modne tokove na ovim prostorima. Zatim, tu su modeli i vanserijski glas Stefana Zdravković kao i magični zvuk violončelistkinje svetskog renomea Danijele Milutinović Nenić.

Suzana Perić nas vraća estetici decenija kada ljubav nije bila pod znakom pitanja kao najveća vrednost življenja. Uvodi nas u svet putenih, samosvesnih žena koje vole kao lavice i izgledaju kao dive. Dizajnerka u svojoj želji da što snažnije evocira moć žene da inspiriše i promeni svet, putuje do zlatnog doba Holivuda, do duhovite, frivolne i intrigantne Me Vest prema čijim usnama je nastala sofa Bocca onako kako ih je doživeo Salvador Dali.

Pročitajte još: Ima skoro 80 GODINA, a izgleda kao žena u ČETRDESETIM: Tajna je u napitku koji ispija svako JUTRO, svi možemo da ga napravimo

Zašto nas Suzana Perić vraća decenijama unazad da bi nam potom otvorila put u budućnost? Jednostavno, da bi nas podsetila koliko je život nekada bio lep i koliko je stvarnost drugačija kada je pokreće ljubav. Kada, nakon svih izazova, stignemo u sadašnjost okrepljeni lepotom prošlosti poželećemo da kroz boje i forme ove izuzetne kolekcije pozovemo LJUBAV DA SE VRATI!

JOVANA JEREMIĆ DOŽIVELA INFARKT Voditeljki bilo pakleno vruće, skočila u ledenu vodu, pa počela da se davi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading