TUKLA SAM SINOVE Lidija Vukićević otkrila da je bila stroga majka, ispričala detalje odnosa sa decom
Foto: Nenad Vujanović

Lidija Vukićević ne krije da ima izuzetno prisan odnos sa sinovima, a sada je glumica za Alo! otkrila da je bila stroga tokom njihovog odrastanja. 

- Sada sa decom imam jako blizak odnos i to mi je jako drago. Uspela sam da prenesem na njih prave porodične vrednosti i ponosna sam na to. Uopšte nisu razmaženi jer nisam želela sve hirove da im ispunjavam - rekla je Lidija, i dodala:

Foto: Alo.rs

 

 

-Sećam se trenutka kada sam istukla sina. On mi je tražio da mu u kineskoj radnji kupim pušku, ja sam to uradila. Nakon nekog vremena, on je u trenutku besa razbio tu pušku, a ja sam njega. Nisam za nasilje, ali kada deca preteraju, treba da dobiju batine. Ljubav nije dovoljna za vaspitanje, potrebna je i disciplina i strogoća - govorila je glumica.

Foto: Nenad Vujanović

 

 

- Ne slažem se sa time da se sve rešava razgovorom. Postoje trenuci kada deca ne mogu da razumeju i kada moraš da budeš strog. Želela sam da postanu dobri ljudi i da me poštuju. Morala sam da im budem i majka i otac, razvela sam se kada je jedan sin imao tri drugi šest godina - zaključila je glumica.

KAJA JE NA KOPAONIKU TRAŽILA 10.000 EVRA ZA TROJKU Uroš Ćertić tvrdi da pevačica naplaćuje seksualne usluge, otkrio detalje

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading