HTEO JE DA ME ŽENI, A JA SAM RASKINULA Bivša devojka Đorđa Đokovića otkrila nepoznate detalje iz njihove veze (FOTO)
Foto: ATA Images

Đorđe Đoković, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića i studentkinja iz Beograda Tijana Ralić nisu zajedno od 2019. godine kada su stavili tačku na vezu nakon četiri godine zabavljanja

Kako su navodili izvori bliski paru, do raskida je došlo jer su oboje bili posvećeni obavezama pa je Đorđe Đoković radio u Beogradu, dok je Tijana studirala u Milanu. Ta daljina je, kako su rekli, bila glavni krivac da se ovo dvoje mladih ljudi raziđe.

Foto: Printscreen/instagram

 

Da ipak nije bilo sve tako lagano i opušteno, pokazuje i činjenica da Tijana danas, tri godine kasnije i dalje priča o toj vezi i osećanjima koje je imala nakon raskida.

Ona je na Instagramu odgovarala na pitanja, a između ostalog su je pratioci pitali:

Pročitajte još: Pre 17 godina zapalila je Evroviziju POBEDNIČKOM pesmom: Danas NIKAKO ne liči na sebe, evo gde je sada poznata PEVAČICA

- Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula? - glasilo je pitanje.

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Da li je teško preseći vezu nakon šest godina? - pitali su Tijanu.

- Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - zaključila je ona na svom Instagram profilu.

DARKOV ČUDAN INSTAGRAM STORI Dok čeka saslušanje, pevač izbacio video, a evo ko je sa njim

Komentari (0)

Loading