BILA JE U VEZI SA OŽENJENIM Naša pevačica doživela je potpunu transformaciju, opet je u žiži interesovanja
Promo

Atraktivna pevačica Pinkovih zvezda Gabrijela Pejčev (30) privukla je veliku pažnju javnosti učešćem u jednom rijalitiju 2015. godine, nakon čega se povukla iz javnosti.

U tom rijalitiju nije se libila da ulazi u svađe sa drugim učesnicima, a mnogi je pamte po ljubavnoj romansi sa manekenom Radetom Lazićem, ali i zanimljivim dešavanjima kada je u rijaliti ušao Semir Džanković, njen oženjeni kolega sa kojim je nekoliko meseci bila u vezi. Njihove svađe u rijalitiju su takođe bile tema u brojnim medijima.

BILA JE U VEZI SA OŽENJENIM Naša pevačica doživela je potpunu transformaciju, opet je u žiži interesovanja

Printscreen

 

Na kraju afere Gabrijela se izvinila Semirovoj porodici.

Želim da se izvinim i mojoj porodici i njegovoj. Rekli smo mnoge stvari u afektu. Ja njega poznajem, on je mnogo dobar čovek, ali oboje smo rekli bezbroj ružnih stvari. Volela bih da mogu da funkcionišem ovde normalno, on mi ne smeta kao osoba, ali prosto mi moj ponos ne dozvoljava da pređem preko svega – rekla je na kraju afere Gabrijela.

Po izlasku iz rijalitija, objavila je singl, povukla sa javne scene, a onda je i priznala zbog čega:

Ona je otkrila da je bila neiskusna i da ju je popularnost, kako je rekla “progutala”.

Razlog za povlačenje sa scene bile su moje mlade godine i neiskustvo, jednostavno smatram da me je popularnost posle rijalitija progutala. Rekla sam sebi da moram da stanem i da se povučem i izvučem pouku iz svih stvari koje su mi se desile nazad, pa da krenem dalje - rekla je Gabrijela.

Nekoliko godina nije je bilo nigde, ali je rešila da se ponovo posveti muzici. Usledio je kambek pojavljivanjem u filmu “Južni vetar”, za koji je otpevala naslovnu numeru “Luda po tebe”.

Pročitajte još: Zavodio ŽENE i uzeo im MILIONE: Frajeru sa Tindera sada preti ZATVOR i to zbog jedne GLUPE greške!

Ponovo se nedavno našla u žiži interesovanja , a čini se da je Gabrijela godinama postala još lepša.

KUME ZAJEDNO ZA VELIKI PRAZNIK Ceca će ovaj Vaskrs provesti bez Anastasije, dok se Viki raduje kad joj sin pobedi u borbi jajima

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading