KUME ZAJEDNO ZA VELIKI PRAZNIK Ceca će ovaj Vaskrs provesti bez Anastasije, dok se Viki raduje kad joj sin pobedi u borbi jajima
Foto: Youtube/Printscreen

Ceca Ražnatović i njena kuma Viki Miljković i ove godine će Vaskrs dočekati u Hramu Svetog Save. Njih dve će se porodično pričestiti na liturgiji. Kume će, zatim, proslavu praznika nastaviti u svojim domovima.

-  U ponoć ću sa članovima porodice prisustvovati vaskršnjoj liturgiji, nakon koje ćemo se pričestiti. Potom ću tokom dana biti sa porodicom, a uveče imam koncert. Željko i ja ćemo najviše uživati u ovom prazniku - rekla je Ceca.

Printscreen

 

Vaspitana sam tradicionalno i od malih nogu pridajem veliku pažnju velikim praznicima. Posle 57 dana posta, pričestiću se u Hramu Svetog Save, potom ćemo se svi kucati jajima i prvo ćemo pojesti to za doručak. Zatim ću spremiti ručak za svoju porodicu - dodala je Viki.

Ceco, da li ćete za Vaskrs svi biti na okupu ili će Anastasija boraviti u Španiji, kod novog dečka Nemanje Gudelja?

Anastasija neće biti sa nama, s prijateljima je otputovala u Rim. Jedva čekam da se vrati. Uželela sam se ćerke.

Youtube Printscreen

 

Viki, da li se sin Andrej i dalje raduje Vaskrsu?

- On je sad tinejdžer, ali i dalje jako voli sve praznike i raduje se.

Kako je izgledala proslava Vaskrsa kada ste bile deca?

Printscreen

 

- U kući u Žitorađi smo proslavljali onako kako običaji nalažu. Ujutru smo odlazili na liturgiju, a tokom dana su nam dolazili rođaci. Igrali smo se, pevali, radosno je bilo - rekla je Ceca.

Pročitajte još: Zavodio ŽENE i uzeo im MILIONE: Frajeru sa Tindera sada preti ZATVOR i to zbog jedne GLUPE greške!

 

- Moji su slavili baš onako kako ja to danas činim. Odlazili smo jedni kod drugih i takmičili se u kucanju jajima. Pobedničko je uzimalo kao nagradu ono koje je polupano i tako smo pravili kolekciju, koju smo retko kad mogli da pojedemo do kraja - odgovorila je Viki.

HASAN DUDIĆ ISKRENO O LJUBAVI SA ZLATOM PETROVIĆ Pevač priznao šta ga nervira, pa otkrio svima: Ja sam nju naučio da bude dama

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading