NE MOGU BARABU DA DOVEDEM KOD DRAGANA Džidža još uvek nije upoznala dečka sa porodicom
Foto: Nikola Todorović

Otkako je priznala da je srećna u ljubavi i da razmišlja o udaji - podigla se velika prašina oko ljubavnog života Aleksandre Stojković Džidže.

Poslednjih meseci se često pisalo upravo o tome, a naslednica Dragana Stojkovića Bosanca trebalo je i da upozna izabranika s porodicom još za Božić.

Međutim, prema napisima medija, to se još uvek nije dogodilo.

Preporučujemo: Kako je raznosač mleka postao NAJPOZNATIJI komičar: Imao je MILIONE obožavatelja, družio se sa Majklom Džeksonom, kraljevska porodica ga PRATILA svuda, a opet je doživeo NAJTUŽNIJU smrt!

NE MOGU BARABU DA DOVEDEM KOD DRAGANA Džidža još uvek nije upoznala dečka sa porodicom

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Prvo im dosta uteram strah u kosti pre toga i postavljam se u nekim momentima da mi ne mogu ništa na svetu. Unapred pripremim dobru tenziju i onda sve bude lakše, ali ne može baraba da ide kod Dragana, to je sasvim normalno, već gospodin čovek - rekla je pevačica ranije, pa priznala da i ona, kao i svako, ima ljubavnih problema.

- U porodičnoj kući, u mojoj i tatinoj radnoj sobi postoji jedna velika geografska karta. Uhvatila sam sebe kada imam ljubavne probleme, sednem da učim i samo se prešaltam na tu kartu i krenem da objašnjavam voljenoj osobi šta me muči - objasnila je u jednoj emisiji. 

ŠTO ME SNIMAŠ OVAKO? Goca Lazarević u potpuno neočekivanom izdanju šokirala sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading