Nadica Ademov zapalila društvene mreže najavom za „Šapat vetrova“
Foto: Miomir Milić

Već mesecima Nadica Ademov predano radi na pripremi svog prvog albuma kojim će obeležiti i deset godina uspešne muzičke karijere, a koliko publika željno čeka njene nove pesme uverili smo se kada je dovela društvene mreže do usijanja objavivši prvu fotografiju i naziv albuma.

Mlada folk zvezda postavila je na svoje profile crno-belu fotografiju na kojoj je u elegantnom ali seksepilnom izdanju kao i naziv „Šapat vetrova“ što će biti i ime njenog albuma prvenca.

- Tu sam za tebe i kada te sve što te žele zaborave... - stih je koji je podelila sa svojim pratiocima a čitava najava izazvala je salvu reakcija i pohvala.

Nadica Ademov zapalila društvene mreže najavom za „Šapat vetrova“

Foto: Miomir Milić

 

- Moj prvi album „Šapat vetrova“, maj 2022. – napisala je jedna od najtraženijih pevačica u regionu i objavila i da će svi spotovi moći da se vide na njenom novootvorenom youtube kanalu.

Koliko Nadica ne prepušta ništa slučaju govori i podatak da će biti umetnik koji je po prvi put posle više decenija na jednom projektu okupiti sve najtiražnije i najuspešnije autore sa ovih prostora, da će sve pesme imati spotove koje uveliko snima po zemlji i inostranstvu kao i da je za potrebe promocije izdvojila pravo bogatstvo jer želi da se na taj način oduži publici koja je već deset godina prati i podržava. Ako se na sve to doda činjenica da ona važi za jedan od najboljih vokala u regionu, nije ni čudo što je sve ovo izazvalo ogromnu pažnju i pre premijere.

ZBOG DOJAVE O BOMBI NA AERODROMU ZORANA DOŽIVELA DRAMU Blogerka iz Temišvara morala autobusom za Beograd

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading