NAJVEĆA 'GRDOSIJA' KOJA JE IKADA UŠLA U ARENU Saša Mirković i Megaton spremaju spektakl za Lukasov koncert
Nedeljko Kiš/Alo!

Bliži nam se 14.april kada je zakazan spektakl godine, veliki solistički koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda u Štark Areni.

Aca je svoju publiku pred koncert obradovao sa čak tri nove pesme “Pokidan”, “Jednom” i “Duge staze” koje su oborile sve rekorde slušanosti i ušle u trending na platformi jutjub.

Hype produkcija na čelu sa producentom i menadžerom Sašom Mirkovićem su ovaj put nadmašili sva očekivanja. 

Naime, Saša Mirković je svojom objavom na Instagramu uputio publiku šta ih to očekuje te spektakularne večeri. 

Da bi šou bio na najvišem nivou, dovedena je najveća produkcija u ovom delu Evrope.

Pročitajte još: "SMRŠALA SAM, a onda mi se pojavio STOMAK": Britni Spirs je TRUDNA, svoj NAJVEĆI STRAH nijednoj ženi ne bi poželela

 

- Postavljanje najveće “GRDOSIjE” koja je ikada ušla u Beogradsku Štark Arenu. MEGATON produkcija pokazuje da je najveća i najbolja produkcija u ovom delu Evrope. @aleksandar_vuksanovic_official i @folk_house_band će nastupati na bini koja je dužine 35 metara o visoka 15 metara. Sa nevidjenim zvučnim i svetlosnim efektima. Vaše je samo da dodjete i uživate u kvalitetnoj muzici i vrhunskoj žurki. Najveća žurka na Balkanu uskoro počinje. Ponosan sam na celu ekipu i sve vas koji ste nas podržali! Hvala vam svima od srca - napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

BOEMČINA I MLADI VUK Topalko izazvao lavinu komentara na izazovnoj fotografiji, Nada Topčagić fascinirana

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading