OVE DAME IZGLEDAJU KAO DA IM JE 20 Zategnute noge, lice bez bora, a jedna od njih je već u osmoj deceniji
Foto: Alo ilustracija

Nema sumnje da i te kako vode računa o svom izgledu, a dobra genetika, pravilna nega, ishrana, ili estetska hirurgija glavni su faktori zbog čega izgledaju toliko mladoliko.

Pevačica Lepa Brena u mladosti je važila za najseksipilniju pevačicu, a za njom su svi muškarci uzdisali. Međutim, iako je napunila 61 godinu, može se pohvaliti zategnutim telom. Ona je veoma aktivna na Instagramu gde deli svoje fotografije iz bez šminke i u kupaćim kostimima, pa se tako može videti kako zaista izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Branka Sovrlić nedavno je odmarala u Dubaiju odakle se redovno oglašavala na svojim društvenim mrežama. Ona je pozirala u kupaćem kostimu, a sudeći po njenoj figuri, nikada ne bi ste pomislili da ova pevačica ima 65 godina.

 

 

Tinejdžerskim izgledom se može pohvaliti i glumica Lidija Vukićević. Ona u julu ove godine puni 60 godini, a mnogi komentarišu da se ona nije puno promenila od perioda kada je igrala u "Boljem životu".

 

- Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Pored toga, vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom - otkrila je Lidija i dodala da je apsolutni pobornik prirodnog izgleda.

 

- Na meni je sve prirodno. Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke. Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba - zaključuje glumica.

 

Modna kreatorka Verica Rakočević (74) izgleda duplo mlađe. Ona je jednom prilikom otkrila koja je tajna njenog mladolikog izgleda.

- Kožu možete da operišete koliko hoćete, ali sjaj u očima nikad. To je život u vama. Čovek nije star kada postane izboran, nego kada mu nestane sjaj iz očiju. Moj deda živeo je više od devedeset godina i izgledao je kao da je imao dvadeset plastičnih operacija. Celog života jeo je samo hleb i grožđe, ponekad pileće meso. Kada je umro, nije imao nijednu staračku pegu ni boru -  rekla je kreatorka i priznala da vodi računa o svom izgledu.

 

 

Pročitajte još: Ko je snajka Dejvida i Viktorije Bekam: Njeno porodično BOGATSTVO je neprocenjivo, a venčanica je bila pravo UMETNIČKO DELO

- Da se razumemo, ne zaobilazim ja estetske metode, godinama idem na mezoterapiju i tretmane kiseonikom jer mi pomažu da se osećam dobro, ali nikada nisam probala ona “punjenja”. Najstrašnije su žene mojih godina, ili mlađe, čije lice izgleda kao naduvani balon. To je neprijatno za gledanje -  iskreno je ispričala Verica u intervjuu ranije, a sada i otkrila kako je izgledala kao srednjoškolka.

NEKA PRVO VIDI ŠTA MU RADI ĆERKA, PA ONDA DRUGE NEKA KRITIKUJE Đorđe David zapušio usta Bosancu, pa mu spomenuo Džidžu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading