NEKA PRVO VIDI ŠTA MU RADI ĆERKA, PA ONDA DRUGE NEKA KRITIKUJE Đorđe David zapušio usta Bosancu, pa mu spomenuo Džidžu!
ATA Images

Kako se u emisiji emitovanoj u subotu i kandidatkinja Đorđa Davida našla na meti kritika zbog stajlinga, roker je pred snimanje nove epizode odgovorio kolegama, odnosno Ani Bekuti i Draganu Stojkoviću Bosancu.

Ovom prilikom, otkrio je kako smatra da Bosanac gotovo i da nema pravo da iznosi mišljenje o, konkretno, Anastasiji, koja je posle čitave drame odustala od takmičenja.

Naime, David je pomenuo nekoliko već popularnih pevačica koje se za potrebe posla oblače slobodnije, odnosno provokativnije, a među nekoliko navedenih našlo se i ime Bosančeve ćerke, Džidže.

- Postoje nekih pet, šest, sedam devojaka.. Edita, Breskvica, Sara Jo, Džidža, Džehverovićka, a koje kada je garderoba u pitanju apsolutno furaju tu priču "open". Kako to kažu ovi matori u žiriju, one su polugole - rekao je David i otkrio kako je reagovala njegova kandidatkinja nakon emisije:

NEKA PRVO VIDI ŠTA MU RADI ĆERKA, PA ONDA DRUGE NEKA KRITIKUJE Đorđe David zapušio usta Bosancu, pa mu spomenuo Džidžu!

Foto: Printscreen/instagram

 

Preporučujemo: Nećete verovati o kojoj našoj PEVAČICI je reč! Ovako je izgledala na početku karijere, a zatim je usledila ŠOK TRANSFORMACIJA! 

- Moja kandidatkinja je reagovala onako kako joj ja kažem da reaguje, ona ostaje u takmičenju i da radi na sebi. Napravićemo jos luđu stvar - dodao je.

David koji je ovom prilikom prokomentarisao stav svog kolege Bosanca.

- Džidža je jedna od tih devojaka koje zastupaju taj fazon autfita kad je stejdž u pitanju. Neka vidi prvo šta mu radi ćerka da bi kritikovao šta rade druge. To što Džidža i ostale devojke rade ja pozdravljam - jasan je Džordž kome nije jasno zbog čega su njegove kolege zaratile oko nečega što se viđalo i ranije u ovim emisijama.

KOLIKO JE SUZA TU PROLIVENO I KAKVE SU TO UVRDE BILE Ceca dala svoj sud o takmičarki koja je žestoko izvređana u Zvezdama Granda

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Realno

22.04.2022 16:06

Ejh Džidža je još i anđel, kakva joj je ona sestra tamo u Americi