U DŽAKOVIMA SAM NOSILA PARE! Pevačica progovorila o svojim počecima, a evo koliki joj je bio najveći bakšiš!
Printscreen

Pevačica Snežana Jovanović Šikica, koja se proslavila pesmom "Ala bih se šikicala" progovorila je o pesmi pomoću koje je sagradila tri kuće, bakšišu, počecima ali i iznela skandalozne detalje o braku.

Govorila je o svojim počecima.

U DŽAKOVIMA SAM NOSILA PARE! Pevačica progovorila o svojim počecima, a evo koliki joj je bio najveći bakšiš!

Printscreen

 

- Bili smo sirotinja, sedmoro dece, tata je jedini radio, nismo mogli ništa sebi da priuštimo. Kada smo već malo porasli, pa devojčica, treba ti svašta, haljina, cipelice, morali smo da se snalazimo kroz život. Kad sam napunila 14 godina radila sam po kućama, čistila, kuvala... Sa 15 godina sam otišla svojim putem i krenula profesionalno da pevam i zarađujem od muzike. To sam volela. Pomagala sam porodici. Izdržavala sam oca i majku, braću i sestre. Svi smo mi pevali, ali sam samo ja izabrala taj put da radim to. Moje tri sestre nisu htele to. Naša porodica je muzička, majka je bila pevačica i od nje sam nasledila talenat. Muzika je moj život. Moja deca su takođe talenat za muziku nasledili od mene. Stariji sin peva, Zoran Šiki, drugi sin Milan radi na RTS-u, svira violinu u Radio televiziji Srbije. Ćerku imam, ali ona ne radi. Njoj nisam dozvolila da bude pevačica. Da bi bila pevačica moraš da znaš da se snađeš kroz život, da prođeš sve žive ofanzive da bi postigao nešto. Nisam volela da peva. Muž svira harmoniku, tako da su i od njega nasledili. Imamo devetoro unučadi, dva dečaka, a ostalo su sve ženske, ne znam da li će se oni baviti muzikom.

U DŽAKOVIMA SAM NOSILA PARE! Pevačica progovorila o svojim počecima, a evo koliki joj je bio najveći bakšiš!

Printscreen

 

Da li se sećate najvećeg bakšiša?


Pročitajte još: DIVA DŽENIFER LOPEZ važi za jednu STROGU MAMU: Ovo su PRAVILA koja njena deca moraju da POŠTUJU

- Nekad je bilo mnogo bakšiša, sad su moderniji muzičari i mnogo grabe i kradu. Zarađivali smo stvarno mnogo para, bilo je posla. Sad kao neki menadžeri pogađaju poslove, a najbolje je da ugodiš fiksno. Pamtim kad smo džakovima nosili pare za nastupa kad idemo muž i ja. U kafani sam pevala pa sam mnogo zarađivala, a da ti ne kažem tek za svadbe i veselja. Bilo je i zlata, pogotovo na romskim svadbama. Išli smo po Italiji, Parizu, tamo bacaju pare, daju zlato, prstenje, satove, šta imaju... Sve za dobru pesmu. Kad ih pogodiš, ni sami ne znaju šta će da ti daju.

IZBLAMIRALA SE! Andreana Čekić priznala šta je uradila na svadbi gde je pevala, mladoženja je gledao u čudu! (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading