POTPUNO DRUGI ČOVEK! Nekada su devojke ludele za njim, bio je zvezda u usponu, a sada se skroz promenio! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Nemanja Nikolić iz prve sezone takmičenja „Zvezde Granda“ medijski nije aktivan već nekoliko godina.

Završio je srednju Medicinsku školu, a pevanjem je počeo da se bavi kada je imao deset godina. 2004. godine je učestvovao u muzičkom šou Zvezde Granda i došao je do finala. Za prvo mesto se takmičio sa Tanjom Savić, Slavicom Ćukteraš, Banetom Mojićevićem, Darkom Filipovićem i Stevanom Anđelkovićem.

Svi finalisti Zvezda Granda su dobili nagradu da snime CD u izdanju Grand produkcije pa je Nemanjin prvenac izašao 2005. godine. Na albumu pod nazivom „Bebo moja“ se našlo osam numera.

Međutim, dugo ga nije bilo u medijima.

Pročitajte još: NINA RADOLOVIĆ završila u HITNOJ: "Ne mogu da govorim, malaksala sam"

Previše slobodnog vremena usled pandemije nateralo je pevača da se posveti svojim hobijima. On je sa pratiocima na Instagramu podelio da ima afinitet i ka slikanju.

Folker je nedavno uzeo kičicu i platno i uradio svoju prvu sliku koju je nazvao „Feniks“.

- Još kao dete sam naučio da slikam, ali to nisam radio nekoliko godina, možda i deceniju. Znate, slikanje mogu da uporedim sa vožnjom bicikla, kad jednom naučiš, teško zaboraviš. Eto, konačno je došlo vreme da se vratim svom hobiju i dobro mi ide. Preko dana slikam, noću pevam - izjavio je Nemanja.

Pevač se posvetio ribolovu, a često se na društvenim mrežama hvali svojim ulovom.

Podsetimo, Nemanja se tokom godina ugojio čak 30 kilograma, imao je problema sa porocima, učestvovao u rijalitiju Parovi, a pre pet godina doživeo je infakrt. Srčani udar je dobio kada je Nemanja bio za volanom, a s njim su bili supruga Slađana sa decom.

DUŠICA GRABOVIĆ SE NE ODVAJA OD JEDNOG MUŠKARCA! Nakon skandala svi pričaju o snimku i katalogu prostitutki, a evo ko je on!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Duda

09.04.2022 14:47

Kako je bio lep, zgodan, mršav, al kilogrami kad se nabace, teško se skidaju