ŠTETA ŠTO NE POSTOJI HIRURG ZA HARIZMU! Ana Mihajlovski na meti prozivki zbog izgleda, ona im odmah odbrusila! (FOTO)
Prntscreen

Voditeljka Ana Mihajlovski postala je meta korisnika Tvitera zbog svog izgleda. Kako je dugo nije bilo u medijima, njeno nedavno pojavljivanje izazvalo je veliko pažnju. Umesto komplimenata na njen račun, stizale su samo uvrede. Najpre kako je izoperisana, a potom i da joj je harizma „nula”.

Ana je sa pratiocima na Instagramu podelila neke od komentara tviteraša, a potom i iznela stav i odgovorila svima onima koji su je uvredili nepristojnim izjavama.

ŠTETA ŠTO NE POSTOJI HIRURG ZA HARIZMU! Ana Mihajlovski na meti prozivki zbog izgleda, ona im odmah odbrusila! (FOTO)

Printscreen

 

- "Odličan primer uspešnih estetskih korekcija”, "Meni je uvek ona bila lepa, što je starija, sve je lepša”, "Meni baš i ne, uvek mi je bila problematična ta estetika, ali uredila se dobro i to prirodno. Harizma joj je na nuli, a možda je to rešila kroz sazrevanje", "Draga, super izgledaš skoro i da se ne primeti da si izoperisana. Šteta što ne postoji hirurg za harizmu. Šalim se malo, medena si!” - bili su neki od komentara na voditeljkin račun, posle kojih je ona reagovala. 

- Zamislite da vam iz čista mira priđe osoba i kaže: „Gde si ti nakazo posla tako gadna” ili zamislite sebe kako prilazite nekome tako. Ne ide? Naši realni životi su ispreplitani sa našim digitalnim životima. Mnogima od mreža zavise raspoloženje, dan, san, a neretko i kućni budžet. Znamo da to nije idealno, ali tako je kako je - započela je ona svoje obraćanje i dodala:

- Imam 39 godina i znam ko sam. Svesna sam svojih vrlina i mana, odrasla sam, stabilna i mogu reći prilično jaka osoba, ali dobro se sećam i vremena kada to nije bio slučaj. Sećam se straha od svake emisije, jer znam šta me čeka posle. Sećam se neprospavanih noći, suza, pa i straha od izlaska na ulicu. Sve te ružne reči odzvanjaju u glavi mlade osobe stalno. Sećam se teških životnih trenutaka, koje su javni komentari činili jos težim - piše Ana i otkriva kako je reagovala na negativne komentare sa kojima se susretala: 

Sećam se i kako je to previše definisalo bar deceniju mog zivota - ružna je, glupa je, zubata je, ne zna da priča, ne zna da se ponaša... ona ništa ne zna! Naročito su bili potresni oni pasivno agresivni komentari, naizgled dobroćudni, koji vređaju svaki delić vašeg bića. Bilo je to teško vreme i ne stidim se toga - objasnila je.

Iako je ranije negativne komentare doživljavala veoma emotivno, danas je ipak situacija drugačija.

Pročitajte još: O ovoj "PREVARI" na Tviteru se RASPRAVLJA danima: Jutjuber tvrdi da je za samo TRI dana dobio TRBUŠNJAKE i da to može svako od nas!

- Danas, dok se iskreno zabavljena smejuljim raznim „smatranjima" sa društvenih mreža vezanim za moj izgled, životni izbor ili harizmu razmišljam o generacijama koje su sada baš u tom trenutku života u kom sam ja nekada bila. Onaj momenat kada se pitate ko ste, gde ste i šta bi uopšte trebalo da budete, šta je dobro, a šta loše i šta ste od svega toga vi - napisala je Ana i posavetovala sve one koji su skloni pisanju uvreda da razmisle o svom postupku: 

- Baš zato, zbog svih ljudi koje možete da povredite, molim vas da se zapitate koji vam je cilj pre ostavljanja komentara. Da li će to pomoći nekome? Da li je komentar konstruktivan ili samo pasivno agresivan, zajedljiv ili uvredljiv? Zapitajte se i šta ta agresija čini lično vašoj ličnosti. Odakle potreba da uputite ružnu reč nekome ko nema uticaj na vaš život? Postoji li nešto dobro što mozete uraditi danas za sebe i druge? To pitanje nam uvek pomaže da rastemo, a i sužava prostor za gnev - kaže voditeljka i dodaje:

ŠTETA ŠTO NE POSTOJI HIRURG ZA HARIZMU! Ana Mihajlovski na meti prozivki zbog izgleda, ona im odmah odbrusila! (FOTO)

Printscreen

 


- Kap vode ne može imati nikakav uticaj, ali provala oblaka može napraviti poplavu u nečijem životu. Razmislite da li zaista želite da budete baš ta kap koja je prelila nečiiju čašu - zaključila je Ana.

NIŠTA NISMO PRIPREMILI ZA BEBU! Marija Mikić progovorila o porođaju, pa priznala kako se nosi sa trudnoćom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
svi smo se pitali

07.04.2022 21:19

KO NJU ONO kad je doveo na tv? Naizgled nezasluženo je dosla: Bila je UZASNA GLUPAVA NEVASPITANA NEOTESANA.neupotrebljiva nikom od koristi na prvi pogled.Ni za sapun što se kaže .Bilo je blago kući koju ova zaobidje jadna majka šta mora da nosi na grbači. Slatko se smejali onima koji su je zenili i nasladjivali se jer tako im i treba.Ipak smo se iznadili u emisijiTvoje lice zvuči poznato jer je bila super.