TREBA LEGALIZOVATI PROSTITUCIJU, ALI NE MOŽE BITI ELITNA! Kaća Živković otkrila detalje koji kruže godinama u estradnim krugovima!
Foto: Nenad Vujanović

Pevačica Katarina Živković još jedna je u nizu javnih ličnosti koja je prokomentarisala goruću temu o prostituciji na estradi.

Ona se dotakla i misterioznog muškarca koji ju je nedavno sačekao na aerodormu.

- Odlično, ja volim paparaco lov i kada me uhvate u tim nekim spontanim trenucima, a ko me je sačekao (smeh) neko ko me je sačekao, ne komentarišem svoj privatan život., a što se tiče elitne prostitucije koja tema broj jedan u medijima danima -  pevačica je imala da kaže samo jedno:


Pročitajte još: DIVA DŽENIFER LOPEZ važi za jednu STROGU MAMU: Ovo su PRAVILA koja njena deca moraju da POŠTUJU

- Iskreno ovo što sada čitam, čitala sam i prošle godine i pre tri četiri godine, vrte se uvek jedna te ista imena, mene to jako nervira i volela bih da se legalizuje, ali ne može biti elitna, tu reč zabraniti. Žao mi je što se degradiraju ozbiljne profesije poput naših, poput pevača, novinara, voditelja i previše se na značaju daje devojkama koje se bave najstarijim zanatom, a predstavljaju se svakako, samo ne kao prostituke - zaključila je Kaća.

BIPOLARNI POREMEĆAJ, PROMENA VERE, RIJALITI, SAMOUBISTVO! Poznati pevač u jeku svoje popularnosti je nestao, a evo kako sada živi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading