ĐANIJEVA SLAĐA NA PROSLAVU ROĐENDANA MILANA MILOŠEVIĆA DOŠLA BEZ NJEGA! Otkrila da se sprema veliko slavlje u njihovoj porodici, ali i zašto je večeras bez pratnje!
Foto: Printscreen/instagram

Na večerašnjoj rođendanskoj proslavi voditelja Zadruge Milana Miloševića pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, a među njima i supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković. Na početku je otkrila kako se oseća nakon operacije tumora bubrega, a onda i da se u porodici Trajković sprema veliko slavlje.

- Hvala, baba, baba, fina baba. Super je u kući sa decom, stiže još jedno uskoro, eto veselja. Oporavila sam se skroz, sve je u redu. Đani će da iskešira putovanje kad prođe veselje 13. juna, idemo na odmor - kaže Slađa, a onda je progovorila i o poređenju sa pevačicama Anom Nikolić i Stojankom Novaković Stojom.

- Ranije su me upoređivali sa Stojom, jer sam bila crnka, a sad više sa Anom Nikolić. ja ih volim sve, tako da mi je svejedno, one liče na mene, jer sam ja starija - rekla je Slađa, pa otkrila zbog čega Đani večeras nije sa njom.

ĐANIJEVA SLAĐA NA PROSLAVU ROĐENDANA MILANA MILOŠEVIĆA DOŠLA BEZ NJEGA! Otkrila da se sprema veliko slavlje u njihovoj porodici, ali i zašto je večeras bez pratnje!

Printscreen

 

Preporučujemo: DIVA DŽENIFER LOPEZ važi za jednu STROGU MAMU: Ovo su PRAVILA koja njena deca moraju da POŠTUJU

- Đani nije sa mnom, jer je na snimanju emisije - rekla je folkerova supruga i otkrila šta je kupila suprugu za rođendan.

- Milanu sam kupila jedan lep parfem. Ne kupujem bezveze parfeme. Da sam znala mogla sam i kovertu, još lakše. Ja sam uvek vesela, pa ću biti i večeras - kaže Slađa.

KOMENTARI SAMO PLJUŠTE! Marija Kilibarda otputovala na odmor i podelila fotku sa plaže u bikiniju, od koje zastaje dah!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zumbul

05.04.2022 23:23

Plaši se žena može Milan dajoj mazne muža,veliki je Milan zavodnik muškog roda.