PRE ILI POSLE? Sanja Vučić bez trunke šminke, komentari se nižu, a društvene mreže gore! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Iako nije prvi put da je vidimo bez trunke šminke, objavom na Instagramu pre i posle mejkapa, Sanja Vučić iz grupe Hurricane, dobila brojne negativne komentare!

Sanja Vučić, glavni vokal sastava Hurricane, objavila je snimak pre i posle šminke, i izazvala lavinu burnih reakcija.Na prvom snimku, Sanja je totalno bez ikakve šminke, prirodna i nasmejana, kakva i jeste.

PRE ILI POSLE? Sanja Vučić bez trunke šminke, komentari se nižu, a društvene mreže gore! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

Na drugom je pak kompletno našminkana, a vidimo da je prošla kroz iskusne ruke šminkera Dragana Vurdelje.

Ona je na svom zvaničnom Instagram nalogu objavila samo fotografije gde je kompletno doterana, pod naslovom:  Purple rain.

Tu je i dobila pregršt pozitivnih komentara.

Međutim na zajedničkom Instagram profilu grupe Hurricane, Sanja je objavila sporni video pre i posle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HURRICANE (@_hurricane_3)

Na prvom snimku je u belom duksu, i u svom uobičajenom izdanju, koji je pak naišao na brojne negativne reakcije, iako to nije prvi put da vidimo Sanju bez šminke.

Na drugom Snimku je u vamp izdanju, koji je tipičan za nastupe Hurricane grupu.Pratioci Instagrama pak nisu bili oduševljeni promenom, a mišljenja su bila podeljena.

- Grozno. Toliko je lepa cura bez šminke, a ovo što joj šminkeri naprave... ko transvestit - napisala je jedna pratiteljka, koja je očigledna pristalica Sanjine priredne lepote, bez mnogo šminke.

- Kombinacija alkos-narko i onda šminka da pokrijes to...zapad - bila su samo neka od zluradih komentara koja su se ređala.

ČERKA ME NIKAD NIJE DOŽIVELA KAO OCA! Željko Šašić u emisiji Milizam otvorio dušu i otkrio porodične tajne, osvnuo se i na nedavni skandal! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading