VAŠA OMILJENA EMISIJA PONOVO NA MALIM EKRANIMA: Igor In Vivo u emisiji "Red zone" priznao voditeljki da je bio žigolo! (VIDEO)
Printscreen

Emisija Red Zone od ponedeljka 4. aprila od 20.40 na programu Hype televizije.

Veliki povratak emisije donosi dosta iznenađenja. Prvo veliko iznenađenje je novo lice Hype televizije, voditeljka  Irena Jovanović koja će vas osvojiti šarmom, lepotom i harizmom.

Irena je svima dobro poznato TV lice koje je publika već imala prilike da gleda na malim ekranima. Osim uspešne telvizijske karijere, Irena se dugi niz godina uspešno bavi modelingom.

Posebnu pažnju je privukla kao manekenka u brojnim spotovima naših poznatih pevača, među kojima su Aca Lukas, MC Stojan, Đekson, In vivo i mnogi drugi.

Goreće u crvenoj zoni već u prvoj emisji. Na Irenina pitanja odgovaraće momci iz grupe In vivo Igor i Neven nakon duže medijske pauze. Već u prvoj emisiji došlo je do priznanja za koje do sada niko nije znao, Igor je priznao da je nekada bio žigolo.

Budite u ponedeljak od 20. 40 uz HYPE televiziju i emisiju Red Zone.

OVO JE SIN NADE TOPČAGIĆ! Ne voli javnost, brutalan je frajer, a nesreća koju je doživeo promenila mu je život iz korena!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading