OVO JE SIN UBIJENOG ZORANA ŠIJANA! Majka mu je poznata pevačica, hapšen je, pravio skandale, a onda obrt!
Foto: Printscreen/instagram

Zorana Šijana mnogi pamte kao sjajnog sportistu, kik-boksera, ali će ga neki pamtiti i kao ozloglašenog kriminalca, vođu surčinskog klana. Kada je ubijen 27. novembra 1999. godine, njegova porodica i prijatelji zapali su u očajanje, a sigurno najviše nedostaje njegovom sinu, Mirku, koji je tada imao svega 7 godina.

Inače, Mirko je bio i privođen pre par godina na Aranđelovdan, krsnu slavu njegove porodice, po poternici Osnovnog suda u Raški, pošto se nije pojavljivao na suđenjima povodom optužbi da je na Kopaoniku nožem povredio mladića.

Mirko je tokom prethodnih godina više puta privođen zbog brze vožnje, kao i vožnje u pijanom stanju.

Poznato je da je Mirko Šijan prijatelj sa Veljkom Ražnatovićem, sinom Cece i ubijenog Željka Ražnatovića Arkana.

Napravio je čak incident na proslavi porodice Ražnatović kada se pijan pojavio na proslavi povodom rođenja malog Željka.

Šijan je često isticao trenutke iz noćnih izlazaka, alkohol, menjao je razne devojke, bio u provodu sa poznatim srpskim starletama, intrigirao javnost brzom vožnjom i "opuštenim" načinom života.

Međutim, sve se to "zaustavilo" kada je upoznao partnerku Bojanu Rodić, inače sestru od Bogdane Rodić, supruge pomenutog Veljka Ražnatovića.

OVO JE SIN UBIJENOG ZORANA ŠIJANA! Majka mu je poznata pevačica, hapšen je, pravio skandale, a onda obrt!

Foto: Alo.rs

 

1. januara 2022. godine, Šijan je pao na kolena pred svojom dragom i na romantičan način je zaprosio.

Oni su čak i dobili naslednika u avgustu prošle godine, kom su se maksimalno posvetili. Oboje uživaju u roditeljstvu, a na društvenim mrežama ponekad objave neku njegovu fotografiju, tako da se stiče utisak da se Šijan primirio i da sada vodi daleko ozbiljniji i mirniji život u odnosu na prošlost.

JUGOSLAVA DRAŠKOVIĆ PROGOVORILA O POKOJNOM SUPRUGU: "Jedino mi je žao što nije dočekao unuče"

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading