TRAGEDIJE SU OBELEŽILE NJEGOV ŽIVOT! Pevač koji se tokom karijere susretao samo sa smrću bliskih osoba!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Igor Lazić poznatiji kao Nigor u životu se suočio sa brojnim tragedijama.

Prvi životni udarac za njega dogodio se 1996. godine kada je jedan od njegovih bliskih prijatelja i član grupe “Montenigersi”, Duško Nikolić, preminuo od leukemije.

Samo tri godine nakon ovoga preminuo je još jedan član ove tada veoma popularne grupe, Nebojša Nebo Saveljić. On je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a Nigor je nakon toga snimio pesmu “Ne brže od života” koju je i posvetio Saveljiću.

Posle njegove pogibije “Montenigersi” su prestali da postoje, a Lazić je tada uzeo umetničko ime Nigor i nastavio solo karijeru.

- Zato što je imao svog prijatelja i kolegu Nebojšu, a Nebojša i Igor – Nigor – objasnio je on poreklo svog nadimka u pomenutoj emisiji.

Vremenom su ga zadesili i ozbiljni zdravstveni problemi, ali i porodične tragedije.

- Dugo sam se i sa tim borio. I bratanicu sam izgubio, moj brat je izgubio ćerku od 13 godina. Pre toga u saobraćaju sam ostao i bez oca. Nedavno sam i majku izgubio, posle duge bolesti. Mogao bi film da se napiše – bio je iskren on u emisiji.

Bratanicu Teodoru Igor je izgubio 2008. godine, kada je ova trinaestogodišnjakinja preminula u snu, a da nije imala nikakve simptome bolesti. Samo 15 meseci pre ovog događaja, Nigorov otac Stojan poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Kotoru.

DRAGANA MIRKOVIĆ ŠOKIRALA! Došla na svečanost obučena tako da su svi prisutni zanemeli

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading