PLANIRA DA IDE NA EVROVIZIJU? Anastasija progovorila o svetskom takmičenju, pa otkrila ko je bio uz nju sve vreme na prvom nastupu!
Foto: Printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović nedavno je održala svoj prvi nastup, i to u Parizu, a kako je rekla, nije očekivala da će to izazvati toliku pažnju.

Ona je nakon nastupa u Parizu otkrila i da li ima ambicije da predstavlja Srbiju upravo na "Evroviziji".

- Za sada nemam tih ambicija. Meni je to super, ali nekako nisam razmišljala u tom pravcu. Nikad ne reci nikad, meni je to stvarno super i što da ne, jednog dana ako bude naišla prava pesma za to, prijavila bih se pa bi videli, ali za sada ne - otkrila je Anastasija.

PLANIRA DA IDE NA EVROVIZIJU? Anastasija progovorila o svetskom takmičenju, pa otkrila ko je bio uz nju sve vreme na prvom nastupu!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Podsetimo, Anastasiju je na prvom nastupu pratila tetka Lidija Ocokoljić koja je, kako je Anastasija priznala, budo pratila svaki njen korak.

- Bukvalno je skrenirala svaki pokret, svaku gestikulaciju, svaku grimasu, ton, triler, ali je zadovoljna. Rekla je da je zadovoljna, da je za prvi put sve bilo super - rekla je ona.

OVO JE ĆERKA VESNE VUKELIĆ VENDI! Nikada je nismo videli u javnosti, Nikoleta grmi kako izgleda, a šokiraćete se čime se bavi! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Banaćan

23.03.2022 10:52

Moj plan je da se prvo prošetam po Meseci, a vrlo brzo i da sletim na Veneru.