ZORICA MARKOVIĆ INVESTIRA U PAMETNU ZGRADU! Nakon izlaska iz bolnice, pevačica ne sedi skrštenih ruku, evo kako planira da razvije biznis!
Printscreen

Za Zoricu Marković nema zime. Pevačica je poznata po tome da često otvara i zatvara ugostiteljske objekte, a sada je rešila da proširi biznis i na nekretnine.

Naime, muzička zvezda sa svojim prijateljem zida pametnu zgradu usred naselja Jajinci, gde poslednjih godina živi, a kuću je odlučila da izda, pa ju je stavila u oglase. Na svom placu ona već ima objekat koji je odlučila da izdaje, a o čemu se radi, objasnila nam je folkerka.

- Kod mene se samo radi. To je prostor od mojih sinova i snajki. Neka deca rade. Ilija i Dejan rade šta hoće, ja sam tu da pomognem. U stvari, ja njima malo i smetam. Oni su pametniji u mnogim stvarima od mene. Ima para od muzike, ali mora još nešto da se radi - priča Zorica i otkriva kako je došlo do toga da postane investitor.

ZORICA MARKOVIĆ INVESTIRA U PAMETNU ZGRADU! Nakon izlaska iz bolnice, pevačica ne sedi skrštenih ruku, evo kako planira da razvije biznis!

Printscreen

 

- S drugom Acom sam ušla u posao. Pravimo pametnu zgradu. To će biti 2.000 kvadrata, upravo odlučujemo o kvadraturi stanova i žurimo, pošto građevinski materijal divlja. Jajinci su postali drugo Dedinje. Sav novac koji sam imala uložila sam u to, pa šta mi bog da. Uključiće se i moji sinovi, zato se ovo i izdaje. Kamen temeljac ide ubrzo, samo papirologiju da završim, malo je ostalo. Sve mora da bude do perfekcije. Biće to prva pametna zgrada u ovom delu predgrađa - kaže pevačica.

- Mnogo sam ponosna, jer sam pre 23 godine kupila kućicu od 65 kvadrata i 10,5 ari placa i ceo svet zna da Zorka ne da radi, nego ore u životu. Zaokružila sam priču, imamo svi svoje, zadovoljni smo. Mogu da dignem sve četiri uvis - poručuje pevačica ponosno.

IZVAJANO TELO SUPRUGE POZNATOG FUDBALERA! Ona je pozirala u kratkom šortsu i pokazala zmijsko telo uz poruku: Ne koristim fotošop

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading