ZAGORČAVALO MI JE ŽIVOT! Maja Marijana prošla je kroz težak životni period nakon što je doživela nasilje u porodici, a sada otkriva čega se oslobodila!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Maja Marijana je dugo bila u vanbračnoj zajednici sa Mladenom Šmakićem sa kojim ima ćerku Milicu i od koga je, kako je rekla, zadobila teške povrede.

O nasilju koje je pretrpela Maja Marijana je javno pričala tek nakon što je stavila tačku na vezu sa bivšim partnerom, a onda se i povukla iz medija. Ona je sada svoje fanove Maja je obradovala najnovijom objavom na Instagramu, te otkrila kako sada uživa u životu. 

- Uvek najbolje funkcionišem kada sam sama, skoncentrisana sam isključivo na posao, posvećena mojim pesmama, snimanju spotova, organizaciji nastupa, uvežbavanju repertoara, to je ono što volim,to je moj život. Beskrajno sam srećna što imam bezuslovnu podršku moje dece i mojih saradnika. Rad na sebi nije samo treniranje u teretani, već mentalno napredovanje u svakom trenutku. Ono što me jako raduje je i to što sam pre više od mesec dana batalila cigarete, baš su mi zagorčavale život. Slušajte sebe, a ne neke tamo lešnik priče, budite svoji i samostalni Voli vas MM - napisala je ona.

OGNJEN JE OVAKO UPOZNAO DANIJELU, A SVIDELA MU SE JOŠ RANIJE Oboje su tada bili u braku, a onda su se našli na istom mestu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading