DA LI ZNATE KO JE PEVAČICA SA FOTOGRAFIJE?! Pevala je sa Tošetom Proeskim, plenila estradom, a bila je i u ljubavi sa Mihajlom Ražnatovićem!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Karolina Gočeva se poslednjih godina povukla iz javnosti, te se retko pojavljuje u medijima, ali je aktivna na društvenim mrežama.

Ona je za kratak period postala je jedna od najpopularinih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, a Srbija je obožavala njenu boju glasa, alii brojne numere koje su i danas i te kako slušane.

Karolina je 23. septembra 2017. godine rekla sudbonosno "da" šest godina mlađem slikaru Mihailu Korubinu. Venčali su se u neuobičajenom ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja, specijalno preuređenom za ovu priliku.

Mihail Korubin potiče iz umetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. Mihail je takođe magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku.

Pre udaje za sadašnjeg supruga, Karolina je imala buran ljubavni život o kome se često pisalo. Četiri godine je bila u vezi sa Aladinom Dinom Balićem, a pre njega kratko se zabavljala i sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića - Arkana. 

KONSTRAKTA JE NAPRAVILA REVOLUCIJU! Lepa Brena o pobednici Pesme za Evroviziju: Ovo je muzički zemljotres

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading