POMEN KSENIJI PAJČIN 12 GODINA OD UBISTVA! Ko je nepoznat muškarac na grobu tragično stradale pevačice?!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala pre tačno 12 godina, 16. marta, kada ju je usmrtio dečko Filip Kapisoda, a njeni najbliži održale joj pomen na beogradskom Novom groblju.

Kao i svake godine, očekuje se dolazak Ksenijine majke Ljubice Kostić, kuma Baneta Devića, prijatelja Gorana Stojićevića Karamele i drugih, a kako je foto-reporter Kurira zabeležio prvi je na njen grob stigao nepoznati muškarac.

Takođe, na njenom grobu su i pet belih lala i jedna crvena. Prema priči, crvene lale su jedan od najmoćnijih simbola iskrene i prave ljubavi. Sam gest poklanjanja lale crvene boje govori: “ja verujem u ljubav”, dok bela lala ukazuje na čistotu duše, nevinost i skromnost.

POMEN KSENIJI PAJČIN 12 GODINA OD UBISTVA! Ko je nepoznat muškarac na grobu tragično stradale pevačice?!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe "Dak" i snimila pesmu "Dačo, volim te", koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

ACA LUKAS VAS POZIVA NA NAJVEĆU ŽURKU NA BALKANU! Pevač poručio: Ja vam dajem pravo da uživate

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading