MIRKOVIĆ JAVNO SKRENUO PAŽNJU: Konstraktina pesma i nastup su puni okultističkih poruka protiv naše crkve!
Printscreen

Menadžer i producent Saša Mirković u emisiji “Novo jutro” na Pinku izneo je niz detalja koji su gledaocima promakli a tiču se pesme “In Corpore Sano” Ane Djuric Konstrakte.

Gledao sam po društvenim mrežama, kako su članovi Konstraktinog tima brisali poruke gde publika skreće pažnju na okultističke stvari u Konstraktinoj pesmi. Pesma je puna skrivenih poruka protiv naše vere i crkve - rekao je Mirković.

MIRKOVIĆ JAVNO SKRENUO PAŽNJU: Konstraktina pesma i nastup su puni okultističkih poruka protiv naše crkve!

Printscreen

 

Osim svega oko Evrovizije, Mirković je ukazao i na propuste oko izbora direktora RTS-a:

- Znam i da je izbor za direktora RTS-a namešten. Moja dokumentacija nije ni stigla do upravnog odbora. Imali smo nameštanja i kada je Tijanić bio direktor kada smo se takmičili sa Marijom Šerifović. Ali ističem da je Tijanić mala maca za Oliveru. Ja nju znam još iz vremena JUL-a sve je jasno. Podnosimo tužbu za organizovani kriminal, neka istražni organi rade svoj posao - rekao je Mirković.

- Još jednom da naglasim nisam rekao da je ove godine dao neko pare Oliveri za pobedu, rekao sam za predhodni izbor i iza toga stojim. Ove godine smo im pomrsio konce, Olivera je rekla još kad sam se prijavio da samo preko nje mrtve mogu da se prijavim na takmičenje, evo prijavio sam se, ona je živa i zdrava. Još jednom ističem nemam ništa protiv Konstarkte, ali vidim da samo gostuje na Đilasovim medijima - kaže Lukas.

IMALA SAM TREMU ZBOG ANASTASIJE, NISAM VIŠE DIVA U PORODICI! Ceca progovorila o ćerkinom prvom nastupu, dotakla se i penzije!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
eks

13.03.2022 21:33

Ja sam na nekoliko portala rekao da nastup Kontrakste liči na ritual nekakve sekte i da to sa muzikom nema nikakve veze. To nije muzika.