NINA BADRIĆ LICEM U LICE SA PROGONITELJEM! Pevačica je strahovala za svoj život, sve dok se ovo nije desilo!
Promo

Pevačica Nina Badrić progovorila je o događajima sa njenim progoniteljem gde je navela da je preživela pakao, ali da se sada više ne plaši jer je policija sve rešila.

Inače, pevačica se u aprilu prošle godine susrela se na sudu sa penzionerom koji ju je dve godine uhodio, on je na sudu te godine dobio zabranu prilaska.

Pevačica je navela da sprema nove pesme i da će one biti povod da dođe u Beograd.

- Meni je svaki dan radni, jedino prošle godine kada je bila korona nisam imala nastup. Pretprošle godine sam imala veliki koncert u Zagrebu, nakon čega je sve stalo. Zato posebno pamtim taj koncert u areni za dan žena, jer se tad desila pandemija koja nas je sve prikovala kući. Ja se nadam, spremamo nove albume i pesme. Te nove pesme će biti povod da opet dođemo u Beograd i napravimo veliki koncert. Teško da će biti krajem godine, ali već početkom sledeće godine oko 8. marta planirali smo veliku turneju sa novim albumom - istakla je pevačica.

NINA BADRIĆ LICEM U LICE SA PROGONITELJEM! Pevačica je strahovala za svoj život, sve dok se ovo nije desilo!

Promo

 

Rekla je da je prestala da se plaši progonitelja kad se policija umešala u ceo slučaj.

- Nemam strah više, jer je policija to rešila. Nažalost, ja ne znam šta izazivam u ljudima da me neko prati. Nije lako nailaziti na čoveka gde god krenuli, a da on u svakom trenutku zna gde se nalazite. Da imate na autu uređaj za praćenje koji otkrijete tek nakon pola godine, da vas prati konstatno na nastupe. Ja sam pokušala da rešim to mirnim putem, ali nije pomoglo. Morala sam zatim da se obratim policiji, gde se sve rešilo. Sud je doneo odluku o zabranu prilaska - rekla je pevačica.

ISTINA O RAZVODU GOGE SEKULIĆ! Bivši muž je želeo da učestvuje oko odgajanja deteta, ali jedna stvar je presudila da se pevačica vrati u zemlju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading