OD BEDE DO LUKSUZA! Dara Bubamara iskreno o početku karijere: Ništa mi nije pruženo na tacni!
E stock

Radojka Adžić danas poznatija kao Dara Bubamara je još u osnovnoj školi pokazala naklonost ka pevanju. Pristupanje školskom horu razvija svoj talenat za pevanje.

Sa 11 godina kreće da se takmiči i pojavljuje na raznim muzičkim manifestacijama.

OD BEDE DO LUKSUZA! Dara Bubamara iskreno o početku karijere: Ništa mi nije pruženo na tacni!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ubrzo posle toga bila je gost na koncertu Lepe Lukić.

Dara Bubamara je već sa 12. godina predstavljala Vojvodinu na Zmajevim dečjim igrama u Novom Sadu i tada je osvojilo prvo mesto. Dve godine kasnije pobeđuje na manifestaciji “Najlepši glas Jugoslavije”.

Početak njen ozbiljnije estradne muzičke karijere počinje 1989. kada sa bendom “Dara Bubamara šou bend” nastupa širom Jugoslavije. Pet godina kasnije snima prvi album “Košava sa Dunava“ sa istoimenom pesmom koja je ubrzo postala hit.

OD BEDE DO LUKSUZA! Dara Bubamara iskreno o početku karijere: Ništa mi nije pruženo na tacni!

Foto: Wikipedia

 

U jednom intervjuu govoreći o počecima karijere pevačica je rekla da u mladosti nije mogla ni da pretpostavi da će steći popularnost i da će imati mnogo novca.

Pevačica je objasnila da joj ništa u životu nije pruženo na tacni i da pamti scene iz detinjstva kada se dešavalo da u kući nekad moraju da jedu samo hleb i mast, kao i da je znala da je rođena za scenu.

- Upela sam, jer sam morala da se borim. Ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi govorio da ne može, jer nema platu. Današnja deca su potpuno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora sam nekad išla i kući da jedem, jer nisu imali da mi daju za džeparac. Zahvalna sam roditeljima na svemu što su učinili za mene, zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga - ispričala je Dara svojevremeno.

Brzo je počela da nastupa, što se njenom ocu nije dopalo, a kada je šef benda “Dara Bubamara” čuo da u Novom Sadu ima “jedna mala koja kida kako peva” ponudio joj je tri puta veći honorar da nastupa sa njima.

OD BEDE DO LUKSUZA! Dara Bubamara iskreno o početku karijere: Ništa mi nije pruženo na tacni!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kad su mi saopštili kako se zove bend, rekla sam: ‘Ju, što vam je seljačko ime’. Danas Saša Popović ume da kaže da su dva najzvučnija imena na estradi Dara Bubamara i Lepa Brena - rekla je.

- Sa 18 godina sam zaradila Punta, a ubrzo sam kupila i novog Mercedesa. Kada sam kupila stan rekla sam sebi: ‘To je to, ništa ti više ne treba’. Ali, estrada te tera da budeš bolji, jači. Tamo je večito neka borba. Borila sam se sa ljudima kojima nikad ništa loše nisam učinila - otkrila je.

PEVAČICA JE IMALA 47 SINOVA I JEDNU ĆERKU Evo kako izgleda i čime se bavi njena naslednica

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading