OVOGA SE MALO KO SEĆA! Ovako je izgledao prvi nastup Jelene Rozge pre tačno 26 godina! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Splitska pevačica Jelena Rozga (44) jedna je od najpopularnijih muzičkih zvezda u regionu, a iza nje je 26 godina duge i uspešne karijere.

Ona je sada na svom Instagramu podelila video svog prvog nastupa. 

Plesala je u baletu Hrvatskog narodnog pozorišta i nastupala je u predstavama: „Uspavana lepotica“, „Trnova ružica...

OVOGA SE MALO KO SEĆA! Ovako je izgledao prvi nastup Jelene Rozge pre tačno 26 godina! (VIDEO)

Printscreen/Amidži šou

 

Jelena se ovom prilikom prisetila svojih početaka i prvog javnog nastupa u Opatiji na Dori - hrvatskom izboru za pesmu Evrovizije 1996. godine.

Ona je tada sa svojih 19 godina u beloj haljini za balet izašla na binu, pevajući pesmu "Aha" i plešući kao balerina, a tada je osvojila drugo mesto kao debitantkinja. 

 

 

- Mojih prvih 25 godina. Kada sam prvi put na današnji dan uzela mikrofon u ruke nisam bila svesna kakva me budućnost čeka... Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočarenja, puno lepih i onih malo manje lepih stvari. Ali da se opet rodim isti put bih izabrala... jer onaj osećaj koji imam kad sam na bini, onaj minut srca mog, kada ginem i kada su dani bez broja, najsrećnija sam na svetu - napisala je Jelena Rozga prošle godine i zahvalila se publici koja je prati već dugi niz godina.

(UŽIVO) TAKMIČENJE ZA PESMU EVROVIZIJE '22! Angellina napravila opštu pometnju svojim stajlingom, ovo apsolutno niko nije očekivao od nje! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Branko

04.03.2022 00:23

Sta da kazem. Temperatura mi skoci za par stepeni kad god vidim nesto u vezi Jelene. Da se razumemo, ne znam ni jednu njenu pesmu niti me zanima, niti imam neke izopacene fantazije. Ona je naprosto veoma slatka zena. :)