KLAVIR ACE LUKASA KONFISKOVAN! Na njemu je pevač trebao da izvede numeru na predstojećem takmičenju Beovizija!
Foto: Alo.rs

Aca Lukas je danas na konferenciji za štampu izneo niz optužbi na račun Olivere Kovačević i RTS-a, tvrdeći da su upleteni u malverzacije vezane za izbor za pesmu Evrovizije.

Nakon toga se oglasio RTS sledećim saopštenjem:

Radio-televizija Srbije povodom konferencije za novinare učesnika na "Pesmi za Evroviziju '22" Aleksandra Vuksanovića i njegovog stručnog tima, saopštava da je neprijatno iznenađena lavinom uvreda,neutemeljenih optužbi, insinuacija i unižavanja ugleda naše kuće. Kao dobar domaćin pružićemo svim izvođačima jednake uslove, a o pobedniku će odlučivati nezavisni i stručni žiri, kao i publika. Možda to nekima nije po volji, možda su neki navikli da rade drugačije, možda upravo onako kako bez ikakvih dokaza i osnove optužuju druge da to rade - Zbog dobre atmosfere koja vlada u organizaciji i među takmičarima na "Pesmi za Evroviziju '22" nećemo odgovarati nikome lošim tonom. Sve tvrdnje iznete protiv RTS-a pomenuti učesnici imaće priliku da dokazuju u instituciji u kojoj se utvrđuju činjenice. Radio-televizija Srbije će i pored svega, organizovati ovo takmičenje na najvišem nivou na ponos svih građana Srbije. Svim učesnicima želimo mnogo uspeha na našoj "Pesmi za Evroviziju '22" i puno radosti zbog učešća i saradnje sa RTS-om - glasilo je saopštenje.

Kako ekskluzivno saznajemo, klavir na kom je predviđeno da Aca Lukas izvede svoju pesmu "Oskar" je oduzet, čemu svedoči i fotografija.

KLAVIR ACE LUKASA KONFISKOVAN! Na njemu je pevač trebao da izvede numeru na predstojećem takmičenju Beovizija!

Alo

 

Podsetimo, Lukas je u više navrata govorio da bi mu bila čast da predstavlja Srbiju na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.

EKSKLUZIVNO! Ovako izgleda klavir na kom će Aca Lukas izvesti svoju pesmu na Beoviziji

BONUS VIDEO:

Write to Katarina Gvozdenovic

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading