TEŠKO MI JE DA SAMA ODGAJAM DETE! Goga Sekulić progovorila o razvodu i tome kako je biti samohrana majka!
Alo!/Masanori Jošida

Goga Sekulić je nakon šest godina stavila tačku na brak s Urošem Domanovićem, s kojim je pre tri godine dobila sina Vasilija Andreja.

Sada je pevačica otvorila dušu, i za Alo! progovorila o razlozima razvoda, kao i o tome koliko joj je teško da sama odgaja maloletnog sina.

- Uroš i ja se još uvek nismo papirološki razveli, ali nismo zajedno već šest meseci. Nije bilo lako doneti takvu odluku, ali shvatili smo da je zbog našeg deteta najbolje da se rastanemo - rekla je na samom početku Goga, pa otkrila šta ju je navelo na ovakvu odluku.

- Iz privatnih razloga sam sa sinom morala da dođem u Srbiju, a Uroš je zbog posla i akademije bio prinuđen da ostane u Švajcarskoj. Bilo mi je jako teško da sama izlazim na kraj sa svime, obavljala sam i muške i ženske poslove. Kada ljudi nemaju dete, mnogo je lakše održavati vezu na daljinu, ali kada je u pitanju brak, to nije nimalo jednostavno. Putovanja, prodavnice, koferi, sve sam sama radila i bilo je jako teško. Sigurna sam da ni Urošu nije lako da bude bez nas u Švajcarskoj. Shvatili smo da je najbolje da se raziđemo - rekla je iskreno. Pevačica, koja ne krije da joj je rastanak od supruga teško pao.

TEŠKO MI JE DA SAMA ODGAJAM DETE! Goga Sekulić progovorila o razvodu i tome kako je biti samohrana majka!

Alo!/Masanori Jošida

 

- Žene se teško odluče na takav korak. To su stresne situacije, ali u tim trenucima moraš biti jak i imati podršku. Moj otac je Srbin iz Crne Gore, u našoj porodici se niko nije razveo. Ja sam mu odmah rekla da mene ne zanima šta će reći komšije i familija jer ja od njihovog mišljenja ne živim. Znači mi što su otac i majka uz mene, oni mi čuvaju dete kada ja imam obaveze - objasnila je Sekulićeva.

TEŠKO MI JE DA SAMA ODGAJAM DETE! Goga Sekulić progovorila o razvodu i tome kako je biti samohrana majka!

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako kaže, zbog sina je zapostavila karijeru jer je želela da svaki trenutak provede sa svojim naslednikom.

- Majčinstvo me je dosta promenilo. Jako sam posvećena majka, trudim se da slobodno vreme provodim s Vasilijem i stalno imamo neke zajedničke aktivnosti. Nisam želela da mu unajmim dadilju jer nemam poverenja u svakoga i ne želim da mi se bilo ko mota oko deteta. Zbog sina sam zapostavila karijeru, i opet bih! On je sada porastao, sada je lakše i odlučila sam da se vratim poslu - zaključila je pevačica.

 Marina mi je predvidela razvod

Goga uskoro objavljuje novu pesmu koju joj je pre dve godine napisala legendarni tekstopisac Marina Tucaković koja joj je, kako pevačica kaže, predvidela razvod.

TEŠKO MI JE DA SAMA ODGAJAM DETE! Goga Sekulić progovorila o razvodu i tome kako je biti samohrana majka!

Printscreen

 

- Nova pesma će uskoro ugledati svetlost dana. Tekst je pre dve godine pisala Marina Tucaković, što mi je posebno drago jer je ona nezamenljiva. Mnogo sam volela Marinu, a ona svojim stihovima kao da mi je naslutila razvod. U jednom telu pesme pevam: „I pukla mi je čaša, pukla veza, to je moja nova anamneza, i ponovo je ova slatka dama u bioskopu noćas sama“. Sada me prođe jeza kada shvatim šta pevam - rekla je ona.

BILA JE NEDA U POPULARNOJ SERIJI GREH NJENE MAJKE! Danas nije glumica, živi na drugom kontinentu i bavi se ovim

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Mila

27.02.2022 08:03

Gogo da je imalo ljubavi ne bi se ti razvodila.Sad trpi i gledaj sta te ceka.

ne razumem

27.02.2022 09:57

zašto ne uzme negovateljicu kao sve druge sa estrade

SnaLažljiva

27.02.2022 10:05

Nađi samohranog oca da ti bude lakše.

Дуле

27.02.2022 10:20

Ако јој је тешко да буде сама, што се онда разводила?

Šane

27.02.2022 10:33

Strasno , skretanje pazmje na sebe i zloupotreba deteta. Koliko imamo takvih slucajeba. Zao mi deteta...

Pop

27.02.2022 11:26

Što si ga radjala,hoćeš da ti ga drzava čuva fuj mujo idi odakle si dosla

KoBra

27.02.2022 12:23

Ma se.e mi se vise od ovih "samohranih"majki. Imale bi dete a da nemaju nikakvu obavezu prema muzu al' zato po mogućstvu da ih debelo placa. Sto ulaze u brak ako nisu u stanju da tolerisu jedni druge?

Eh

27.02.2022 19:24

Ne kapiram kako razvod moze da bude dobar za dete, a ionako nisu ziveli zajedno. Ne znam sta se promenilo tim cinom. Naravoucenije: dobro pazite s kim pravite decu i osnivate porodicu..